GENEL Haber Girişi : 25 Aralık 2020 00:05

Başkan Beyoğlu’na anlamlı ziyaret

Başkan Beyoğlu’na anlamlı ziyaret
Diyarbakır’ın Bağlar İlçe Belediyesi Başkanı Hüseyin Beyoğlu’na nezaket ziyaretlerinin ardı arkası kesilmiyor. Bağlar’a yapmış olduğu hizmetlerden dolayı tebrik ve teşekkür ziyaretlerini kabul eden Başkan Beyoğlu’nu bu kez Araştırmacı Yazar Yakup Erdem, G

Seçildiği günden bu yana yaptığı hizmetlerle halkın gönlünde taht kuran Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu’na ziyaretlerin ardı arkası kesilmiyor. Başkan Beyoğlu’na yapılan her kesimden ziyaretçilere Araştırmacı Yazan Yakup Erdem, Gurbetçi Canan Durna ve Ramazan Balsak’ta katıldı. Yapılan hizmetler ve Bağlar ile Diyarbakır hakkında konuşulan ziyarette Erdem Gurbetçi 262 sayfalık ‘Birde Bu Pencereden Bakalım’ isimli kitabını da Başkan Beyoğlu’na hediye etti.  


21 AYDA TARİHİ HİZMETLER YAPTI 

Konuyla ilgili açıklama yapan Araştırmacı Yazar Yakup Erdem, “Bizleri kırmayarak ağırlayan ve güler yüzlü karşılayan sayın başkanımıza öncelikle teşekkür ediyorum. Başkan Beyoğlu, 21 yılda yapılmayan hizmeti güzel ilçemiz Bağlar’a 21 ay gibi yaparak tarihi bir başarı elde etti. Bu yaptığı çalışmalar ve insani hizmetler neticesinde kendisini Bağlar halkına sevdirmiş ve kanıtlamıştır. Taktire şayan hizmetleri olan sayın başkanın hizmetlerini gerek basından gerekse vatandaşlardan duyuyoruz. Ziyaretimiz esnasında Diyarbakır’ın ve Bağlar ilçemizin genel durumu hakkında hoş sohbet ettik. Kendisine çalışmalarında başarılar dileyerek yazmış olduğum 262 sayfalık ‘Birde Bu Pencereden Bakalım’ isimli kitabımı da hediye ettim” diye konuştu.  



ALMANYA’DA BİLE BAŞKAN BEYOĞLU’NUN HİZMETLERİ KONUŞULUYOR 

Başkan Beyoğlu’nun gece gündüz demeden Bağlar halkı için canla başla mücadele ettiğini belirten Gurbetçi Canan Durna ise, “Sayın Başkan çok güzel hizmet ederek gönüllere girmiştir. Gece gündüz demeden ev ziyaretleri yapmaktan tutun, evi yanan ailelere yardımcı olup ihtiyacı olan ailelere gıda dağıtımları yapmaya daha doğrusu dini dili ırkı ne olursa olsun hiçbir ayırım yapmadan Bağlar halkına canla başla mücadele ediyor. Kendisi herkese olduğu gibi bizlerede kapısını açık tutarak misafirperverliğini göstermiştir. Ben Almanya’da ikamet etmekteyim ve bundan emin olun ki Almanya’da bile Başkan Beyoğlu’nun hizmetleri konuşulmaktadır. Bizleri çok mutlu ediyor. Güzel bir ekibi var. Ekibine ve Başkan Beyoğlu’na sonsuz teşekkür ederim. Kendisine birde kıymetli zamanını ayırarak bize vakit ayırdığından dolayı çok teşekkür ederim” diye konuştu.  

Başkan Beyoğlu’nun hizmetlerinin halkın dilinde olduğunu dile getiren Ramazan Balsak ise, “Ben bir Diyarbakırlı olarak Memleketimize ziyarete gelen değerli arkadaşlarımdan dolayı memnuniyetimi belirtmek istiyorum. Bu uğurda tarafını belli edenlere minnettarın. Beyoğlu başkanımıza da bizleri ağırladı için ne kadar teşekkür etsek ve ne kadar hakkında açıklama yapsan azdır. Zaten her şey ortada  fazla lafa gerek yoktur. Sayın başkan halkını sevgisini gönlünü kazanmış her zaman heryerde hizmetleri konuşulmaktadır Ziyaretimizi kabul ettiğinden dolayı hem minnettarım hemde teşekkür ederim” dedi. 



EL BİRLİĞİYLE BAĞLAR İLÇEMİZİ MODERN BİR HALE GETİRECEĞİZ 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Beyoğlu ise, “Sizler gibi devletini bayrağını vatanını seven herkese kapımız açıktır. Halkımıza hizmet benim için bir onurdur. Bağlar ilçemiz Türkiyemizin en güzel ilçelerinden biridir. Ziyaret ve kitap için çok teşekkür ediyorum. Önemli olan makamda durmak değil hizmet etmek vatandaşın sorunlarını çözmektir. Kimse bunu unutmasın ki makamlar geçicidir bugün varız yarın yokuz önemli olan güzel hizmetler yaparak anılmaktır. Halka hizmet hakka hizmettir. Biz var olduğumuz sürece insani hizmetlerimiz devamlı olacaktır. Bağlar ilçemizi modern bir ilçe konumuna getireceğiz el birliği ile hep beraber” dedi. 

Daha sonra hatıra fotoğrafı çekildi.  


ÖZEL HABER: YILMAZ ACU

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.