GÜNDEM Haber Girişi : 12 Mayıs 2024 12:18

Duman:Annelerin Fedakârlıklarının Kelimelere Sığmayacak Kadar Büyük.

Duman:Annelerin Fedakârlıklarının Kelimelere Sığmayacak Kadar Büyük.
D.BAKIR/ Duman İnşaat Ltd.sti. Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Duman , annelerin fedakârlıklarının kelimelere sığmayacak kadar büyük olduğuna dikkat çekti.

Duman İnşaat Ltd.sti. Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Duman, duygu yüklü mesajında şu görüşlere yer verdi:
Cenab-ı Allah, Mukaddes Kitabımız Kur’an-ı Kerim’de şöyle buyurmaktadır: ‘Biz insana anne babasına iyi davranmayı emrettik. Annesi onu ne zahmetle karnında taşıdı ve ne zahmetle doğurdu! Onun (anne karnında) taşınması ve sütten kesilme süresi (toplam olarak) dokuz aydır. Nihayet olgunluk çağına gelip, kırk yaşına varınca şöyle der:


Eğer vefat etmişlerse, kabir ziyaretleriyle onlara, Yüce Rabbim’den rahmet, merhamet ve mağfiret niyaz edelim.


Sevgi, saygı, dayanışma, paylaşma ve hoşgörüyü bizlere öğreten annelerimiz, ailemizde mutluluk ve huzuru tesis etmede en büyük gücümüzdür. Bizler, cennetin annelerin ayakları altında olduğuna inanan, ‘Ana gibi yar olmaz’ diyerek, anneye hürmeti esas alan, anneliği dünyanın en müstesna mertebesi olarak gören bir Mukaddesatın mensuplarıyız.


Bizlere adeta duygu sağanağı yaşatan böylesine anlamlı bir gün dolayısıyla, bir kez daha bütün Annelerimizin Günü, halisane duygularımla kutluyor, en derin saygılarımla ellerinden öpüyorum.’