GÜNDEM Haber Girişi : 11 Mayıs 2024 23:21

BAŞKAN ERDEM ‘ANNELERİMİZİN GÜNÜ KUTLU OLSUN’

BAŞKAN ERDEM ‘ANNELERİMİZİN GÜNÜ KUTLU OLSUN’
D.BAKIR- Bugün kutlanan Anneler Günü dolayısıyla yazılı bir açıklama yapan Yeniden Refah Partisi Diyarbakır İl Başkanı Ali Erdem, ‘Annelerin haklarının asla ödenemeyeceğine’ dikkati çekti.

Açıklamasında ‘Bütün Annelerimizin ellerinden saygıyla ve hürmetle öpüyor, hepsine bir ömür boyu çocuklarıyla beraber, sağlık, mutluluk ve huzur dolu günler diliyorum’ diyen Ali Erdem, şöyle devam etti:


‘Evlatları uğrunda hayatları boyunca herhangi bir fedakârlıktan kaçınmayan, onlara karşı sonsuz sevgi ve şefkat ile birlikte harmanladıkları derin bir vefa duygusu taşıyan kıymetli annelerimizin Anneler Günü’nü en derin saygılarımla kutluyorum.

Annelerimizin ne kadar kıymetli, olmazsa olmaz varlıklar olduğunu hepimiz gayet iyi biliyoruz. Bu vesileyle bir ömür boyu yanımızda ve destekçimiz olan, bizleri hep güçlü kılan ve daima geleceğe umutla bakmamızı sağlayan annelerimizin ellerinden öpüyorum.


Bütün Annelerimizin Anneler Günü’nü en kalbi duygularımla kutluyor, ebediyete intikal etmiş annelerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet ve mağfiret diliyorum’.

Etiketler : Ali Erdem