GÜNDEM Haber Girişi : 03 Nisan 2024 15:41

Başkan Erdem'den seçmenlerine teşekkür mesajı

Başkan Erdem'den seçmenlerine teşekkür mesajı
Diyarbakır Yeniden Refah Partisi'nin İl Başkanı Ali Erdem, partisinin seçim sürecinde desteklerini esirgemeyen ve birlikte çalışmaktan dolayı memnuniyetini dile getirmek amacıyla geniş kapsamlı bir teşekkür mesajı yayınladı.

Erdem'in teşekkür mesajı, öncelikle Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan adayayından başlayarak, bütün ilçe belediye başkan adaylarına, meclis üyelerine, il ve ilçe yönetim kurulu üyelerine, il ve ilçe kadın kollarına, il ve ilçe gençlik kollarına ve desteklerini esirgemeyen bütün Diyarbakırlı hemşerilere hitap etti.


Ayrıca, muhtarlardan, kanat önderlerinden, esnaflardan, memurlardan, işçilerden ve engelli kardeşlerden gelen destekleri de unutmayan Erdem, onlara da teşekkürlerini iletti.
Erdem, "Hiç kimseye kırgında değiliz. Başarılarımızı daha da güçlendirecek ve güzel hizmetlere odaklanarak devam edeceğiz." şeklinde mesajını tamamladı.
Diyarbakır Yeniden Refah Partisi'nin seçim sürecindeki birlik ve dayanışma ruhunu vurgulayan Ali Erdem, partisinin hizmet anlayışını ve gelecek hedeflerini de kamuoyuyla paylaşmış oldu.