GÜNDEM Haber Girişi : 03 Nisan 2024 15:36

Yeniden seçilen Çüngüş Belediye Başkanı Ali Suat Akmeşe’den seçmene teşekkür

Yeniden seçilen Çüngüş Belediye Başkanı Ali Suat Akmeşe’den seçmene teşekkür
Diyarbakır’ın Çüngüş ilçesinde yeniden Belediye Başkanlığını kazanan AK Parti adayı Ali Suat Akmeşe, seçmene teşekkür etti.

Diyarbakır'ın Çüngüş ilçesinde AK Parti adayı Ali Suat Akmeşe, yeniden Belediye Başkanlığını kazandı. Seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından Akmeşe, seçmene teşekkür etti ve memnuniyetini dile getirdi.


Akmeşe'nin yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kendisini yeniden göreve layık görmesinin ardından yüzde 46,43 oy oranıyla kendini yeniden başkan seçen Çüngüşlü seçmenlere teşekkür etti. Yerel yönetimlerin muhasebesinin 5 yıl sonunda yapıldığına işaret eden Akmeşe, "Biz de 5 yıl boyunca yaptığımız icraatları anlatmaya çalıştık. Seçim sonucunda bütün mahallelerimiz, köylerimizin hepsine teşekkür ediyoruz. Yeni dönemde bütün mahallelerimize bütün köylerimize eşit ve adaletli bir şekilde hizmet etmeye devam edeceğiz. Yeniden yüksek oyla seçilme bizlere büyük bir sorumluluk yüklemiştir." şeklinde konuştu.


Akmeşe, Çüngüşlülerin hizmeti ödüllendirdiğini vurgulayarak, "Meclis üyelerimiz ile durmadan çalışacağız. Çüngüşümüzü Türkiye Yüzyılı'na hazırlamak için Cumhurbaşkanımızdan aldığımız güçle yeni döneme daha aşkla ve şevkle başlayıp Çüngüş’ü refah düzeyi yüksek, konforlu yaşam kalitesi yüksek bir şehre getirmek için azmedeceğiz." ifadelerini kullandı.