GÜNDEM Haber Girişi : 20 Nisan 2023 22:30

BAYRAMLAR, HAYIR VE BEREKETLERLE DOLUDUR

BAYRAMLAR, HAYIR VE BEREKETLERLE DOLUDUR
D.BAKIR/ Adalet ve Kalkınma partisi (Ak parti) Diyarbakır Milletvekili adayı Dr. Aziz Alper Biten, Mübarek Ramazan Bayramı dolayısıyla yazılı bir kutlama mesajı yayınladı.

Mesajında, bütün İslam Âlemi’nin Mübarek Bayramı’nı kutlayarak, hayırlara vesile olmasını dileyen Adalet ve Kalkınma partisi (Ak parti) Diyarbakır Milletvekili adayı Dr. Aziz Alper Biten, duygularını şöyle dile getirdi:


‘Yüce Rabbimiz’e şükürler olsun ki; sayısız lütuflarla dolu olan, birlik ve beraberliğimizin en veciz örneklerinin sergilendiği, toplumsal dayanışma ve yardımlaşmanın doruğa çıktığı böylesi özel günlere bizleri tekrar ulaştırdı.


Sayısız lütuf ve keremiyle bizleri ihya eden, nasiplendiren, Yüce Rabbimiz’e niyazlarda bulunacak, geçmişe dönük hayatımızın bir muhasebesini yaparak, geleceğe yönelik hedeflerimizi gözden geçirip, revize etme olanağı bulacağız.


Mübarek Ramazan Bayramı’nın hepimize, sağlık ve esenlikler dolu günlere vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum.


Bayramımızın bütün sevdiklerimizle beraber, sağlık, mutluluk, huzur ve güven içinde geçmesini, Yüce Rabbim’den niyaz ediyor; en samimi duygularımla sevgi ve saygılarımı sunuyorum’.