GENEL Haber Girişi : 26 Ocak 2023 20:08

BU GÜZELLİKLERİ ANLATMAYA, KELİMELER KİFAYET ETMEZ

BU GÜZELLİKLERİ ANLATMAYA, KELİMELER KİFAYET ETMEZ
ANKARA/ Tek Parti Genel Başkanı Ahmet Özal , bir kez daha Mübarek Üç Aylar ve Regaib Kandili’ne kavuşmanın, tarifi imkânsız mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.
Mübarek Regaib Kandili dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınlayarak, bütün İslam Âlemi’nin Regaib Kandili’nin Gecesi’ni en kalbi duygularıyla kutladığını belirten Tek Parti Genel Başkanı  Ahmet Özal, mesajında duygularını şöyle dile getirdi:

‘Yüce Rabbimiz’e sonsuz şükürler olsun ki; müthiş hikmetlerle dolu, böylesi ulvi gün ve gecelere bir kez daha kavuşmamızı nasip eyledi. Bir kez daha ulaştığımız Regaib Kandili’nin mahiyeti, kapsayıcılığı ve anlamını anlatmaya kelimeler kifayet etmez.

Bu Mukaddes Gece, tarifi olanaksız güzellikleri beraberinde getirdiği gibi, Cenab-ı Allah’ın; sonsuz rahmet, merhamet ve mağfiret bulutlarını, adeta kâinata sağanak yağmur halinde yağdırdığı bir gecedir.

Ellerimizin dualara uzandığı, sinelerimizin dostluklara açıldığı bu mübarek gecede, tüm dualarınızın kabul olması niyazıyla, halkımızın Mübarek Kandili’ni en halisane dileklerimle kutluyor, Yüce Rabbim’den, başta İslam alemi olmak üzere, bütün insanlığa sağlık, mutluluk ve esenlikler nasip eylemesini niyaz ediyorum’.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.