GENEL Haber Girişi : 17 Şubat 2023 21:58

BÜTÜN VATANDAŞLARIMIZIN KANDİLİ’Nİ KUTLUYORUZ

BÜTÜN VATANDAŞLARIMIZIN KANDİLİ’Nİ KUTLUYORUZ
D.BAKIR/ Hedef Motor Teknik Servisi Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Beğde, bir Miraç Kandili’ne daha kavuşmanın, tarifi imkânsız mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.
Mübarek Miraç Kandili dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınlayarak, bütün İslam Âlemi’nin Miraç Kandili’ni en kalbi duygularıyla kutladığını belirten Ömer Beğde, mesajında duygularını şöyle dile getirdi:

‘Yüce Rabbimiz’e sonsuz şükürler olsun ki; müthiş hikmetlerle dolu, böylesi ulvi bir geceye daha bizleri kavuşturdu. Bu akşam, idrak edeceğimiz Miraç Kandili’nin mahiyeti, kapsayıcılığını ve anlamını anlatmaya kelimeler kifayet etmez’.

Ömre bedel bir gece olan Miraç Kandili Kandilinde kılınan namaz, okunacak dualar, yapılacak zikir ve ibadetlere, Yüce Rabbimiz’in büyük sevapları vardır.

Bu duygu ve düşünceler ışığında, deprem felaketlerinde hayatını kaybeden bütün vatandaşlarımıza, Cenab-ı Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz.

Ellerimizin dualara uzandığı bu mübarek gecede, bütün dualarınızın kabul olması niyazıyla, halkımızın ve tüm İslam âleminin Mübarek Miraç Kandili’ni en halisane duygularımızla kutluyor, sağlık, mutluluk, başarı ve esenlikler diliyoruz’.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.