GENEL Haber Girişi : 06 Mart 2023 23:03

BÜTÜN VATANDAŞLARIMIZIN KANDİLİ’Nİ KUTLUYORUZ

BÜTÜN VATANDAŞLARIMIZIN KANDİLİ’Nİ KUTLUYORUZ
D.BAKIR, Hedef Motor Teknik Servisi Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Beğde, Bir Berat Kandili’ne daha kavuşmanın, tarifi imkânsız mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.
Mübarek  Berat Kandili dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınlayarak, bütün İslam Âlemi’nin Berat  Kandili’ni en kalbi duygularıyla kutladığını belirten Ömer Beğde, mesajında duygularını şöyle dile getirdi:

‘Yüce Rabbimiz’e sonsuz şükürler olsun ki; müthiş hikmetlerle dolu, böylesi ulvi bir geceye daha bizleri kavuşturdu. Bu akşam, idrak edeceğimiz Berat Kandili’nin mahiyeti, kapsayıcılığını ve anlamını anlatmaya kelimeler kifayet etmez’.

Bu gece hem Cuma gecesi, hem de Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed’in (S.A.V), Mübarek Mekke’de bulunan Mescidi Haram’dan, ilk Secdegâhımız olan Kudüs’ten Mescidi Aksa’ya, oradan da göklerin Rahmani derinliklerine ulaştığı, mübarek ve kutlu bir gece olan Berat Kandili.
Bu Mukaddes Gece, tarifi olanaksız güzellikleri beraberinde getirdiği gibi, Cenab-ı Allah’ın; sınırsız rahmet, merhamet ve mağfiret bulutlarını, adeta kâinata sağanak yağmur halinde yağdırdığı bir gecedir.

Ömre bedel bir gece olan Berat Kandili Kandilinde kılınan namaz, okunacak dualar, yapılacak zikir ve ibadetlere, Yüce Rabbimiz’in büyük sevapları vardır.

Bu duygu ve düşünceler ışığında, deprem felaketlerinde hayatını kaybeden bütün vatandaşlarımıza, Cenab-ı Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz.

Ellerimizin dualara uzandığı bu mübarek gecede, bütün dualarınızın kabul olması niyazıyla, halkımızın ve tüm İslam âleminin Mübarek Berat Kandili’ni en halisane duygularımızla kutluyor, sağlık, mutluluk, başarı ve esenlikler diliyoruz’.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.