GENEL Haber Girişi : 24 Ağustos 2018 16:13

ÇOKSÜER :BAYRAMLAR BEREKETTİR

ÇOKSÜER :BAYRAMLAR BEREKETTİR
Kadın Hastalıkları ve Tüp Bebek Uzmanı Doç. Dr. Hakan Çoksüer Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
Doç. Dr. Hakan Çoksüer mesajında şunları kaydetti; “Bugün milletçe, güzelliklerin ve iyiliklerin yoğun olarak yaşandığı, dargınların barıştığı, kardeşlik, dostluk, yardımlaşma ve dayanışma duygularının doruğa ulaştığı bir Kurban Bayramına daha kavuştuk.
 
 
 Gazze, Suriye, Irak, Myanmar, Doğu Türkistan başta olmak üzere İslam coğrafyasında yaşanan ve dünyanın sessiz kaldığı vahşetler nedeniyle ne yazık ki bu Bayramı yüreğimiz buruk ve yaralı bir şekilde karşılıyoruz. Her zaman olduğu gibi milletçe bugün de yardımlarımız ve dualarımızla mazlumların yanındayız, yanında olmaya da devam edeceğiz. 
 
 
 Milli ve manevi değerlerimize sahip çıkarak, hayatımıza sevgi, saygı, yardımlaşma, dayanışma ve hoşgörü duygularını hâkim kıldığımız sürece, daha güzel günlere ulaşacağımıza şüphe yoktur. Bu duygular içinde bütün Diyarbakırlı hemşerilerimin Kurban Bayramını en içten dileklerimle kutluyor, bu güzel bayram coşkusunun kardeşliğimizi daha da güçlendirmesini, hem milletimiz, hem de insanlık için barış, huzur ve refaha vesile olması dileğiyle sevgi ve saygılarımı sunuyorum.” 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.