GÜNDEM Haber Girişi : 17 Temmuz 2018 17:31

DAMAK TADINA HİTAP EDEN, EŞSİZ LEZZETLERİN BULUŞTUĞU ADRES: ESENTEPE LOKANTASI

DAMAK TADINA HİTAP EDEN, EŞSİZ LEZZETLERİN BULUŞTUĞU ADRES: ESENTEPE LOKANTASI
ERGANİ- Tadına doyum olmayan, birbirinden güzel eşsiz lezzetleri bir araya getiren, üstelik de son derece ekonomik fiyatlarla hizmet sunan Esentepe Lokantası, temiz ve hijyenik ortamıyla vatandaşlara 24 saat boyunca hizmet vermeye devam ediyor.
İşletmeciliğini Muzaffer Uzan’ın yaptığı Esentepe Lokantası, oldukça zengin menüsü, yılların tecrübesine sahip aşçıları, ustaları, deneyimli ve güler yüzlü personelleri ve kusursuz hizmet anlayışıyla, vatandaşların haklı takdirini kazanmaya devam ediyor. 




HERKESE VE HER KESEYE UYGUN MENÜSÜYLE BEĞENİ TOPLUYOR 

Sabah kahvaltısında sunduğu özel peyniri ve özel reçeliyle bir çok kimsenin müdavimi olduğu Esentepe Lokantası, müthiş menüsü ise saymakla bitmiyor adeta.




Izgara, kuşbaşı, ciğer, Adana, pirzola, bonfile, biftek, patlıcanlı ve domatesli kebap, tavuk şiş, tavuk kanat, Mahalli yemekler, enfes çiğköfte, ev yapımı baklava ve özel turşusuyla yediden yetmişe her zevke ve her bütçeye hitap eden Esentepe Lokantası, 24 saat boyunca aynı lezzet, kalite ve menüsüyle hizmet sunmanın ayrıcalığını müşterilerine yaşatıyor. 



Park sorununun olmadığı tesiste, ailesiyle gelen müşterilere yönelik özel aile bölümünde, müşteriler aileleri ve misafirleriyle birlikte tadına doyumsuz yemekleri yemenin hazzını yaşıyorlar. 




Temizlik ve hijyenin ön planda tutulduğu işletmenin 24 saat boyunca hizmet vermesinin büyük avantaj olduğunu dile getiren vatandaşlar, ‘Gecenin hangi saati olursa olsun, ailemiz ve misafirlerimizle gelerek, oldukça zengin ve bir o kadar da lezzetli yemeklerden tadabiliyoruz. 




Ayrıca, öğrencisinden esnafına, emeklisinden, memuruna kadar herkesin bütçesine uygun fiyatlarla sunulduğu için de çok mutluyuz. Başta İşletmeci Muzaffer usta olmak üzere, emeği geçen bütün personeli kutluyoruz’ şeklinde memnuniyetlerini dile getiriyorlar. 




Elazığ yolu 1. Kilometre üzerinde, çimento fabrikasının hemen yanında bulunan Esentepe Lokantası, sınırsız ürün yelpazesi, güler yüzlü ve deneyimli kadrosu, hijyen ve temizliğe verdiği önem, uygun fiyat seçenekleri ve 24 saat hizmet sunuyor olması ile, kısa zamanda Ergani halkının beğenisini ve haklı takdirini kazanmış durumda. 
 
 













ÖZEL HABER.YILMAZ ACU
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.