GÜNDEM Haber Girişi : 23 Kasım 2023 20:54

DİKO Başkanı Yüksel: Mezopotamya Fuarı’na 10 binin üzerinde ziyaretçi geldi

DİKO Başkanı Yüksel: Mezopotamya Fuarı’na 10 binin üzerinde ziyaretçi geldi
Mezopotamya Fuarı’na ev sahipliği yapan Diyarbakır Kuyumcular ve Sarraflar Odası (DİKO) Başkanı Mehmet Yüksel, organizasyona gösterilen ziyaretçi ilgisinden oldukça memnun. 4 gün boyunca etkinliğe 10 binin üzerinde bir alıcının geldiği bilgisini paylaşan

Mezopotamya Fuarı’nda beklentilerimizin üstünde bir ziyaretçi ve bir ortam oluştu. Bizim için gerçekten çok güzel bir organizasyon oldu. Bu başarı, gelecek yıl daha hızlı ve güzel bir fuara hazırlanmak konusunda bizi fazlasıyla motive etti. Koordineli çalışınca demek ki karşılığı da geliyor. Oda olarak yakın il ve ilçelerdeki esnafı fuara davet ettik. Kendi şahsım olarak ekibimizle bu davetiyeleri dağıttık.

Bu çok önemliydi. Sonuç tahmin ettiğimiz gibi de gerçekleşti. Davet için gittiğimiz tüm esnafımıza sonsuz teşekkürler. Diyarbakır, memleketin fuarını aslında Güneydoğu’nun etkinliğinde bizi yalnız bırakmadılar. Katılımcı firmalarımızın hepsi memnun kaldı.

Bilindiği gibi bölgemizde genellikle 22 ayar ürünlere talep var. Fuarımızda 22 ayar çalışan firmaların sayısı biraz yetersiz kaldı. 2024 yılındaki fuarımızda 22 ayarcı firma ve markalarının sayısını yükseltmek istiyoruz.

22 ayarla uğraşan firmalarımız gelecek yıl Diyarbakır Fuarı’nda bizi yalnız bırakmasın. Tüm katılımcılarımız, rafineri firmalarımız, pırlantacılarımız, 22 ayar firmalarımız katılımlarıyla Diyarbakır’a şeref verdiler. Hepsine çok teşekkür ederiz. İnşallah, daha büyük bir fuarı seneye yapacağız.
Fuar öncesi organizatör firmayla yürüttüğünüz tanıtım çalışmaları meyvesini verdi mi?
Öncelikle bu yılın başında 11 ili kapsayan bir deprem gerçeğini yaşadık. Bizim, bu fuarı yapıp yapmayacağımız konusu belirsiz iken son anda tarihi değiştirdik, bugüne erteledik. Uzun süre depremin yaralarına sarma konusuna yoğunlaştık.

ÖZEL HABER:YILMAZ ACU