GENEL Haber Girişi : 03 Mart 2019 15:24

Diyarbakır Ak Sevdalılar Yardımlaşma Derneği kuruldu

Diyarbakır Ak Sevdalılar Yardımlaşma Derneği kuruldu
Diyarbakır'da Mihdat Kavmaz başkanlığında Diyarbakır AK Sevdalılar Yardımlaşma Derneği kuruldu.
Diyarbakır'da yıllardır yoksullara ve ihtiyaç sahibi vatandaşlara yaptığı yardımlarla taktir toplayan  Mihdat Kavmaz, memleketin kalkınmasına faydalı hukuki, dini, ahlaki, içtimai, fenni, sınai ve zirai bilgileri yaymak özellikle milli, ahlaki, dini, değerleri koruyan geliştiren fert ve cemiyet hayatında kötü alışkanlıkların zararını açıklamak 15 Temmuz ruhunu korumak ve bu mücadele uğruna şehit ve gazi olmuş kahramanların yakınlarına sahip çıkmak ve 15 Temmuz kahramanı şehit Ömer Halisdemir'in anısını yaşatıp gelecek kuşaklara tanıtmak amacıyla Diyarbakır AK Sevdalılar Yardımlaşma Derneği'ni kurdu.  


 
 
Diyarbakır AK Sevdalılar Yardımlaşma derneği başkanı Mihdat Kavmaz yaptığı açıklamada, “Diyarbakır'ın 15 Temmuz hain darbe girişimi sırasında dik duruşu bizleri gururlandırdı. Bizler Diyarbakır halkı olarak hainlere papuç bırakmayacağız. Bizler 15 Temmuz hain darbe girişimi sonrası halkımızın verdiği mücadelenin ruhunu yaşatmak adına, 15 Temmuz ruhunu korumak ve bu mücadele uğruna şehit ve gazi olmuş kahramanların 




yakınlarına sahip çıkmak ve 15 Temmuz kahramanı şehit Ömer Halisdemir'in anısını yaşatıp gelecek kuşaklara tanıtmak amacıyla Diyarbakır AK Sevdalılar Yardımlaşma Derneği'ni kurduk. Derneğin amacı mutlulukların paylaştıkça büyüdüğü, acıların paylaştıkça azalacağı bir birlik ve beraberliği kurmak, ortak değerimiz olan 15 Temmuz ruhunu yaşatmak. Kapımız devletini bayrağını seven herkese açıktır” dedi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.