SAĞLıK Haber Girişi : 27 Temmuz 2021 18:00

Diyarbakır Çocuk Hastanesi Başhekimliği’ne Uzm.Dr. Canpolat atandı

Diyarbakır Çocuk Hastanesi Başhekimliği’ne Uzm.Dr. Canpolat atandı
Adıyaman Gerger Devlet Hastanesi'nde Başhekim olarak görev yapan Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Semih Canpolat, Diyarbakır Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi Başhekimi oldu.
Diyarbakır Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi Başhekimliğine atanan Uzm. Dr. Semih Canpolat, göreve gelir gelmez poliklinikleri, yatan hasta servislerini ve personellerini gezerek hasta çocukları ziyaret edip geçmiş olsun dileğinde bulundu.


Diyarbakır’da görev yapmanın kendisi için bir onur kaynağı olduğunu belirten Başhekim Uzm.Dr. Canpolat, “Diyarbakır Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi önemli sayıda nüfusa hizmet veren bir kurumdur. Başta Diyarbakır halkı olmak üzere, çevre il, ilçe ve köylerden hastanemize başvuran vatandaşlarımızın kaliteli bir sağlık hizmetine ulaşmalarını sağlamak en önemli önceliğimizdir.



İdarecilerimizin desteğiyle personellerimizle bir bütün olarak tüm vatandaşlarımıza kaliteli bir sağlık hizmeti sunmayı hedefliyoruz. Kapımız herkese ardına kadar açıktır. Ekibimiz ve tüm çalışma arkadaşlarımızla birlikte sorunların üstesinden geleceğiz. Hastanemiz ve Diyarbakırımız için hayırlı olsun, her zaman halkımızın yanındayız” dedi.




Uzman Dr. Semih Canpolat kimdir?

1986 yılında Kovancılar’da doğdu. 2013 yılında İstanbul Yeditepe Üniversitesi Tıp Fakültesi(İngilizce) bölümünden mezun oldu. 2013-2015 yıllarında İstanbul Kartal Yavuz Selim Devlet Hastanesinde Pratisyen Hekim olarak çalıştı. 2015 yılında İş Yeri Hekimi Uzmanı oldu. 2015 -2019 yıllarında Elazığ Fırat Üniversitesi, İstanbul Medeniyet Üniversitesi, Adıyaman Üniversitesi Tıp Fakültelerinde Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları bölümünde çalışarak ihtisasını tamamladı. 2019 yılından itibaren Adıyaman Gerger Devlet Hastanesinde Başhekim olarak görev yapmaktayken, Diyarbakır Çocuk Hastalıkları Hastanesine Başhekim olarak atanıp görevine başlamıştır.İleri derecede İngilizce ve orta düzeyde Almanca bilip, Evli ve 1 çocuk babasıdır .

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.