GENEL Haber Girişi : 14 Ekim 2019 00:32

DİYARBAKIR’IN İLK ÖZEL POLİGONU BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR

DİYARBAKIR’IN İLK ÖZEL POLİGONU BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR
Diyarbakır’a yaptığı yatırımlarla, bir çok insana istihdam olanağı sağlayan Karakuş Group, bu yöndeki çalışmalarına geniş kapsamlı bir şekilde devam ediyor. Altınşehir 1 plaza altında hizmete açılan Hanzade Resturant Cafe ve hemen yanında hizmet sunan Pol
DUALARLA HİZMETE AÇILDI

 Geçtiğimiz günlerde dualarla hizmete açılan Hanzade Restarunt Cafe ve Poligon 21 ile ilgili açıklamalarda bulunan Karakuş Group Yönetim Kurulu Başkanı Şeyhmus Karakuş, şunları söyledi:


 
ÜLKEMİZİN EN BÜYÜK, BÖLGEMİZİN İSE İLK ÖZEL POLİGONU 
 
‘Bilindiği üzere, Hanzade Restaurant Cafe, dünya mutfağının seçkin örnekleri ve yöresel lezzetleri, piyano ve keman eşliğinde, deneyimli kadrosu, Bölgemizin en iyi ustaları, geniş çocuk oyun alanı eşliğinde hizmet sunmaya devam ediyor. Bunun yanı sıra, Türkiye'nin en büyük,



Bölgemizin ise ilk ve tek atış poligonu Poligon 21 de, oldukça büyük ilgi gördü ve bu alanda ciddi bir boşluğu doldu. Karakuş Group olarak, başta sağlık ve inşaat olmak üzere, muhtelif sektörlerde yatırımlarımız zaten çok boyutlu olarak devam ediyor.

 Bu

kentten aldığımızı yine mukaddes kentimize ve insanlarımıza aş ve iş olarak sunmak, bizim zaten en önemli hedefimiz.

 Bu kapsamda, yaklaşık yedi buçuk milyon liraya mal olan Bölgemiz’in ilk olma özelliğini taşıyan poligon 21’i, yaklaşık 5 aylık bir çalışmanın ardından hizmete sunduk. Öncelikle kentimiz ve bölgemiz için hayırlara vesile olmasını, Yüce Rabbim'den; niyaz ediyoruz’.

 
 
HERKESE VE HER KESEYE UYGUN

 Poligon 21’de, teknolojinin bütün olanakları kullanılarak, hizmet sunuluyor. 10 farklı atış noktasının olduğu Poligon 21’de, herkese ve her keseye uygun ödeme seçenekleri sunuluyor. Örneğin tek merminin fiyatı 4.5 lira. Mermiler müşteri tarafından getirilirse,



kullanılacak silah firma tarafından 2 lira karşılığında müşteriye sunuluyor. Kendi silahı kullanmak isteyenler de yine her mermi için 2 lira ödüyor. Atışlar, alanında yılların deneyimine sahip uzman Eğitmenler kontrolünde yapılıyor.


Bunun yanı sıra ister tek, ister gruplar halinde yararlanmak isteyenlere Atış eğitimi verilebiliyor. Bu eğitimler hem tek kişiye, hem de gruplar halinde sunuluyor.





ÖZEL HABER:YILMAZ ACU
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.