GENEL Haber Girişi : 01 Mayıs 2020 16:17

DUMAN'DAN 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJI

DUMAN'DAN 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJI
D.BAKIR- Duman İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Duman, 1 Mayıs İşçi Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajında, ülkemiz ve bütün dünya Emekçilerinin bayramını kutladı.
‘İşçisiyle, işvereniyle, memuru, esnafı, köylüsü, erkeği, kadını, genci yaşlısı, kısacası toplumu oluşturan bütün unsurlar, emek ve alın terinin bayramını kutlamakta. Dolayısıyla, hepimiz bir bütünün parçalarıyız. Bu bütün ise, mübarek vatan topraklarımızdır. Bizler büyük Türkiye ailesinin birer ferdiyiz. 

Nereli olursak olalım, hangi sektörde faaliyet gösterirsek gösterelim, büyük ve güçlü Türkiye şiarı etrafında birleşmeliyiz ki, bizi bize düşürmek isteyenler, bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da hüsrana uğrasınlar. Bu duygu ve düşüncelerle, bütün Emekçi ve İşçi kardeşlerimin 1 Mayıs alın teri ve Emek Bayramı’nı en halisane duygularımla kutluyorum. Bütün günlerimizin böylesine bayram tadında geçmesini Yüce Rabbim’den niyaz ediyor, hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.