GENEL Haber Girişi : 26 Ekim 2020 20:56

DUMAN’DAN DİN DÜŞMANI MACRON’A KINAMA

DUMAN’DAN DİN DÜŞMANI MACRON’A KINAMA
D.BAKIR-, Duman İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Duman son günlerde yaşanan gelişmelerle ilgili olarak, yazılı bir açıklama yaptı.

Açıklamasında, Hazreti Muhammed (S.A.V.), Dinimiz İslam ve başörtüsü ile verilen, gayri ahlaki ve gayri insani demeçlerin, sözde demokrat ve aydın geçinen, Fransa devlet başkanı Emmanuel Macron’un, kirlik ve karanlık iç dünyasını yansıttığına dikkati çeken Yasemin Timur, şunları söyledi:


‘Demokrasi havarisi kesilen, fakat işin özünde, ülkemizi ve Müslüman ülkeleri sömürgesi olarak görmek isteyen, sözde devlet başkanı Macron, micro kafasıyla, bir kez daha kendisini bütün dünyaya rezil etmiştir.


Rahmet Peygamberi Hazreti Muhammed’e (S.A.V.), olan aşağılık kompleksini gizleyemeyen, paçası her tutuştuğunda, Dinimiz İslam’a ve Müslümanlara yönelik, izan ve ahlaktan yoksun çirkin ifadeler kullanan bu kişi, esasında farkında olmadan, tüm Semai Dinlere karşı da saygısızlık yapmaktadır.


Hatırlanacağı üzere, bu konuda birçok sabıkası bulunan Fransa'da Sevgili Peygamberimiz Hazreti Muhammed'e (S.A.V.) yönelik, gayri ahlaki karikatürler yayınlanmış, insanlık düşmanı Macron ise, bu karikatürleri yayınlamaktan geri durmayacaklarını belirterek, kelimenin tam anlamıyla zıvanadan çıktığını, kendi ağzıyla dile getirmişti’.


‘Fransız Marine Le Pen isimli, politikacı müsveddesi paçavranın ise, başörtüsünün Fransa’da kamusal alanlarda başörtüsü takılmasının yasaklanmasını istemesi, yaşadıkları ruh halinin, paranoya boyutuna ulaştığını bir kez daha göstermiştir’ diyen  Duman İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Duman ,sözlerini şöyle tamamladı:


‘Tüm bunlar, İslam ve İnsanlık düşmanlarının, ne yaparlarsa yapsınlar, kirli ve karanlık hedeflerine ulaşamayacaklarını, bir kez daha deklare etmiştir. Sözde demokrat, gerçekte emperyalist olan, İslam düşmanları, debelendikçe batacak, tarihin çöplüğüne düşmekten kurtulamayacaklardır. Onlar da çok iyi bilmektedirler ki, güneş balçıkla sıvanmaz ve sular tersine akmaz’.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.