GENEL Haber Girişi : 26 Ekim 2020 11:59

HER OLAY, İKİYÜZLÜ OLANLARI BİR KEZ DAHA DEŞİFRE ETMEKTE

HER OLAY, İKİYÜZLÜ OLANLARI BİR KEZ DAHA DEŞİFRE ETMEKTE
D.BAKIR- İş adamı Yunus Yıldız, Fransa Devlet Başkanı Emmanuel Macron’un, İslam Dinimiz ile ilgili söylediği sözlerin yanı sıra, Peygamberimiz Hazreti Muhammed (S.A.V.) ile yayınlanan karikatür ve başörtüsü ile ilgili verilen demeçlere, sert tepki gösterd

TAMAMEN ZIRVADAN İBARET SÖZLER

‘Dinimiz İslam ve Sevgili Peygamberimiz Hazreti Muhammed Mustafa Hazretleri (S.A.V.) ile ilgili söylenen ve esasında hepsi zırvadan oluşan demeçler karşısında, İslam Dünyasının en sert şekilde ve başbakanlar, devlet başkanları ve Cumhurbaşkanları nezdinde en üst perdeden tepki göstermesinin elzem olduğuna dikkati çeken , şunları söyledi:


‘Her fırsatta demokrat olduklarını iddia eden, fakat esasında, nalıncı keseri gibi hep kendilerine yontan, ikiyüzlü ve şımarık sözde devlet adamları, bir kez daha insanlıklarını kaybettiklerini ve tamamen zıvanadan çıktıklarını göstermişlerdir. Fransa Devlet Başkanı Emmanuel Macron’un, Şanlı Dinimiz İslam ile ilgili olarak söyledikleri, ruh hastası ve kişilik bozukluğu yaşayan vakaların bile söyleyemeyeceği sözlerdir.


Her demecinde biraz daha küçülen, onursuz ve aciz Macron, kendi ülkesinde yaşadığı sorunları perdelemek ve sümen altına atmak için, her defasında, İslam’a ve Müslümanlara saldırmaktadır.


Güneşin balçıkla sıvanamayacağı aşikârdır. Dünyada, Dinimiz İslam’a ve Mukaddes Kitabımız Kur’anı Kerim’e doğru giderek artan yönelme, bu İslam düşmanı kişileri korkutmuştur. Geçtiğimiz yıllarda, sözde dergi olarak geçen, fakat esasında çamurdan ibaret olan Charlie Hebdo isimli bir kâğıt parçasının yayınladığı iğrenç karikatürün, bugün yine Fransa’da servis edilmesi tesadüf değildir. Irkçı ve kafatasçı, sözde siyasetçi gerçekte entrikacı Marine Le Pen denen insan müsveddesinin, kamusal alanlarda başörtüsü takılmasının yasaklanmasını istemesi de, bunların korkularını gün yüzüne çıkarmıştır.


Ancak korkunun ecele faydası yoktur. Gün, biz Müslümanların birlik ve beraberlik ruhuyla, Kur’ani bir çerçevede ortak hareket etme günüdür.  Avrupa’nın genelinde İslam Dinimize yönelmenin olması, bunları tam anlamıyla kudurtmaktadır. Ancak, unutmamalıdır ki, korkunun ecele faydası yoktur.

Allah’ın izni ve inayetiyle, istikbal biz Müslümanların olacaktır’.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.