GENEL Haber Girişi : 27 Ocak 2020 23:02

ERGANİLİ LOKANTACI UZAN’DAN ÖRNEK DAVRANIŞ

ERGANİLİ LOKANTACI UZAN’DAN ÖRNEK DAVRANIŞ
ERGANİ/ Diyarbakır’ın Ergani İlçesinde lokantacılık yapan Muzaffer Uzan, Elazığ depremi sonrası yaptığı sosyal paylaşımlar ve depremzede vatandaşları ağırlayarak, örnek bir davranış sergiledi.
Ergani’de uzun yıllardır faaliyet gösteren ‘Esentepe Lokantası’nın işletmeciliğini yapan, Muzaffer Uzan, depremin hemen sonrasında yaptığı paylaşımlarla, bu soğuk kış günlerinde, adeta vatandaşların içini ısıttı.
 
‘Sadece evimin değil, gönlümüzün kapıları da herkese açık’ diyen Muzaffer Uzan, şunları söyledi:‘Bilindiği üzere, merkez Üssü Elazığ’da, önceki gece elim bir deprem hadisesi yaşadık.
6.8 şiddetindeki deprem, Diyarbakır ilimizin yanı sıra Bölgemiz genelinde ve ülkemizin bir çok yerleşim biriminde hissedildi. Depremde 39 yurttaşımız hayatını kaybederken, şu ana kadar 45 vatandaşımız, deprem sonrası başlayan, Arama-kurtarma çalışmaları sonucunda göçükten sağ olarak kurtarıldı.
 

 
Depremzede kardeşlerimizin acısını paylaşıyoruz. Elbette ki, böylesi zor günler, toplumsal dayanışma, birlik ve beraberliğimizin zirveye çıktığı günlerdir. Nitekim devletimiz depremden sonra olay yerine intikal ederek, gerekli çalışmaların startını verirken, vatandaşlarımız da kendi olanaklarınca yardıma koştular.
Cenabı Allah; yardımcı olan, dua eden herkesten razı olsun. Hepimiz onların acısına ortak olmak, dertlerini paylaşmak istiyoruz. Aziz vatanımızın hangi noktasında olursa olsun, hepimiz elimizden gelen bütün gayreti gösterip, yardımcı olacağız.
 
 
Bizler de depremzede kardeşlerimizin yaralarını sarma ve onların dertleriyle hemhal olma noktasında, evimizi depremzede kardeşlerimize açtık. Sosyal paylaşım sitelerinde duyurarak, depremde evleri yıkılan veya kullanılamaz durumda olan kardeşlerimize çağrı yaptık. Çağrımız sonrası gelen kardeşlerimizi ağırladık.



Bu vesileyle, buradan bir kez daha çağrı yapmak istiyorum. Kalacak yeri olmayan kim varsa, yirmi kişi kapasiteli, müstakil, kaloriferli, bahçeli evimizi, depremzede kardeşlerimize tahsis etmiş bulunmaktayız. İsteyen depremzede kardeşlerimiz, 0 535 522 2202 numaralı GSM telefonumdan bana ulaşabilirler.
Bu duygu ve düşüncelerle, depremde hayatını kaybeden yurttaşlarımıza, bir kez daha Cenabı Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyor, bütün ülkemize geçmiş olun dileklerimizi iletiyoruz’.



 
 
HABER: YILMAZ ACU
 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.