GÜNDEM Haber Girişi : 08 Mart 2024 00:29

Gençlik Spor İl Müdürlüğü, Şehitlik Spor Kompleksi'nde Halk Oyunları Yarışması Düzenlendi

Gençlik Spor İl Müdürlüğü, Şehitlik Spor Kompleksi'nde Halk Oyunları Yarışması Düzenlendi
Diyarbakır İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından okul sporları kapsamında düzenlenen halk oyunları yarışması, büyük bir coşkuyla gerçekleşti

Sur ilçesi Ziya Gökalp Ortaokulu, stilize oyun dalında Diyarbakır il birincisi olurken, geleneksel oyun dalında ise Diyarbakır il dördüncülüğü elde etti. Bu önemli başarılarıyla öne çıkan öğrenciler, Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından tebrik edildi ve başarıları için emeği geçen herkese teşekkür edildi.


Yarışmanın ardından, Ziya Gökalp Ortaokulu halk oyunları ekibi, okul bahçesinde öğrenciler ve öğretmenlerle birlikte kutlama yaparak başarılarını taçlandırdı.
Ziya Gökalp Ortaokulu Bölge Finallerinde Diyarbakır'ı Temsil Edecek


Ziya Gökalp Ortaokulu, elde ettiği başarılarla Diyarbakır'ı Ardahan'da yapılacak olan bölge finallerinde temsil etmeye hak kazandı. Okul müdürü Mustafa Bozkuş, öğrencilerin başarısıyla gurur duyduklarını belirterek, "Öğrencilerimiz birer cevherdir ve bu etkinlikler okulumuzdaki öğrencilere moral veriyor. Bizi bölge finallerine taşıyan öğrencilerimize teşekkür ederim. Allah öğrencilerimizi bağışlasın." şeklinde konuştu.


Ziya Gökalp Ortaokulu, bölge finallerinde Diyarbakır'ı en iyi şekilde temsil etmek için çalışmalara başladı. Öğrenciler, başarılarını daha da ileriye taşıyabilmek adına büyük bir azim ve kararlılıkla antrenmanlara devam ediyorlar.