GENEL Haber Girişi : 10 Ocak 2020 07:53

GÜÇSİYAD, KURUM VE KURULUŞ ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

GÜÇSİYAD, KURUM VE KURULUŞ ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR
D.BAKIR- Güçlü Sanayici İşadamları ve Yöneticileri Derneği (GÜÇSİYAD) Güneydoğu Bölge Başkanı Mervettin Tosunlu, beraberinde Yönetim Kurulu üyeleriyle beraber, kamu kurum ve kuruluşların yöneticileriyle, sivil toplum kuruluşu ve düşünce kuruluşlarına yöne
GÜÇSİYAD Başkanı Mervettin Tosunlu, bu kapsamda, Diyarbakır Büyükşehir Belediye Genel Sekreteri Muhsin Eryılmaz’ı, makamında ziyaret ederek, faydalı istişarelerde bulundu.


YOLU SEVGİDEN GEÇEN HERKESLE, BİR GÜN BULUŞMAK DİLEĞİYLE

Merkezi İstanbul’da bulunan ve Genel Başkanlığını Turgay Erence’nin yaptığı Güçlü Sanayici İşadamları ve Yöneticileri Derneği (GÜÇSİYAD) Güneydoğu Anadolu Bölge Başkanı Mervettin Tosunlu, bu kapsamda, Yönetim Kurulu üyeleriyle beraber, çalışmalarını geniş bir yelpazede sürdürüyor. Bugüne kadar bir çok kamu kurum ve kuruluşun yetkililerini ziyaret eden Başkan Tosunlu, bu kapsamda Dernek İl Yönetim Kurulu üyeleriyle beraber, Diyarbakır Büyükşehir Belediye Genel Sekreteri Muhsin Eryılmaz’ı makamında ziyaret etti. Sıcak ve samimi geçen ziyaret sonrası görüşlerini dile getiren GÜÇSİYAD Güneydoğu Anadolu Bölge Başkanı Mervettin Tosunlu , şunları söyledi:

‘Mukaddes Kentimize bugüne kadar pek çok büyük hizmetleri olmuş, pek çok değerli projede katkı sağlamış Genel Sekreterimizi ziyaret ederek, değerli fikirlerinden istifade etme imkânı bulduk.

Öncelikle bizlere göstermiş olduğu ilgi ve alakasından dolayı, derneğimiz adına teşekkür eder, bundan sonra gerçekleştireceği hizmetlerinde muvaffakiyetler dileriz. Muhsin Eryılmaz Bey, bugüne kadar gerçekleştirdiği projeler ve başarılı performansıyla, hemşehrilerimizin kalbinde taht kurmuştur. Gelen bütün vatandaşlarımıza, sadece makamının değil, kalbinin de kapılarını açarak, sorunlarına çözüm üretebilmek amacıyla, gece gündüz demeden gayret sarf etmiştir.

Adanmışlık ruhuyla çıktığı bu kutlu yolculukta, hizmet meşalesiyle Mukaddes kentimizin bütün ilçelerine Büyükşehir Belediyesi’nin hizmetlerini aksatmadan ulaştırmıştır.



















Mekke ve Medine’den sonra 5. Harem-i Şerif ünvanını taşıyan Mukaddes Diyarbakırımız, Peygamberler, Sahabeler ve Evliyalar Diyarıdır. Sayısız manevi ve tarihi yapıyı sinesinde bulunduran Diyarbakır’a hizmet, hepimiz için bir onur vesilesidir. Dinimiz İslam’ın Anadolu’ya açılan ilk kapısı olan İlimizde, başta resmi kurum ve kuruluşlar olmak üzere, STK’lar, Oda ve Borsa Birlikleri ve Esnaf Birliklerini sık sık ziyaret ederek, faydalı istişareler yapıyoruz. Bu ziyaretlerimizde, kentimizi 2023 Vizyonuna taşıyacak projelerin hayata geçirilmesi, mevcut sorunlarımızın kalıcı ve köklü çözümlere kavuşması noktasında, karşılıklı görüş alışverişinde bulunuyoruz.



Anadolu’nun mukaddes kentlerinden bir olan Diyarbakır’a, hizmet sunacak herkesin, başımızın üstünde yeri vardır. Bu duygu ve düşüncelerle, GÜÇSİYAD olarak kapımızın bütün Diyarbakır sevdalılarına sonuna kadar açık olduğunu bir kez daha belirtmek istiyorum’.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.