GENEL Haber Girişi : 26 Ocak 2022 20:40

GÜZELLİĞİN DEĞİŞMEYEN ADRESİ: A’DAN Z’YE NOVARA A PLUS

GÜZELLİĞİN DEĞİŞMEYEN ADRESİ: A’DAN Z’YE NOVARA A PLUS
D.BAKIR/ Uzun yıllardır Diyarbakır’da uzun yıllar önce hizmete giren, Güzellik ve Estetik Merkezi, ‘A’dan Z’ye Novara A Plus’, sektörün en deneyimli kadrosu ve teknolojinin en gelişmiş cihazlarıyla, hizmet yelpazesini oldukça geniş bir alanda sunmaya deva

Diyarbakır’da kadın girişimciler, Pınar Özdemir, Nazlı Yardımeden ve Adalet Özdemir tarafından hizmete açılan, Novara A Plus Güzellik ve Estetik Merkezi, 2022 yılına girmeden, tüm hizmetlerinde müşterilerine yüzde 20 indirim kampanyası uygulayarak, olabildiğince geniş bir kitleye hizmet sunmakta.

Açıklamalarda bulunan Novara A Plus Güzellik ve Estetik Merkezi Sorumlusu Nazlı Yardımeden ‘Biz Novara A Plus’ ailesi olarak, öncelikle salonumuza gelen tüm misafirlerimize, doğru değerlendirme ve analiz yaptıktan sonra ihtiyacına yönelik çaışma yapmaktayız. Çalışmalarımızı yaparken de, genel geçer kalıplaşmış işlemleri değil, onu bütüncül olarak tamamlayan yöntemleri uyguluyoruz.


BÜTÜN HİZMETLER, KALİTELİ ÜRÜNLER VE PROFESYONEL USTALAR EŞLİĞİNDE SUNULMAKTA

Bilindiği üzere, cildimiz zaman içinde, bedenimiz gibi doku tahribatına ve kaybına uğrar. Bu nedenle, çalışmamızı yaparken, müşterimizin cinsiyeti ve ihtiyacını karşılayacak, cilt yenileme gençleştirmesi sağlıyoruz. Böylelikle yaş ilerlerken, olabildiğince güzel bir şekilde yaş almasını sağlamış oluyoruz. Dolayısıyla, bu durum, zor yaşam koşullarını bir nebze de olsa azaltmış oluyor. Vücut inceleme ve şekillendirme konusunda ise sağlıklı ve kalıcı bir yöntem uygulamak için önce analiz yapıyor anamnez alıyoruz. Yani, doktorların hastalarına teşhis koyma amacıyla, hastalarına sorduğu sorular gibi, bizler de gerekli bilgileri alıp, değerlendiriyoruz.


Akabinde, müşterimiz için en doğru yöntem ve cihazları belirliyor, protokolümüzü hazırlayıp, uygulamaya başlıyoruz. Her seansta aldığımız sonuçlara gibi, tekrar değerlendirme yaparak, farklı bir müdahale gerektiğinde uygulamaya koyuyoruz. Zayıflatıp şekillendirdiğimiz birçok danışanımız, bir hayli memnun bir şekilde ayrılıyor bizden. Aynı zamanda toksin olan yağlardan arındıkları için bazı hastalıklardan da kurtulmuş oluyorlar.

Novara A Plus olarak, sağlıklı bölgesel incelme, yağ yakımı ve kas hacmini güçlendirip kalıcı zayıflama ve incelme konusunda ilklerin öncüsüyüz. Sağlıksız hiçbir ürün kullanmıyoruz. Merkezimizde kullandığımız bütün ürünler, kalitesi onaylı ürünlerdir.



Bunların dışında, kişinin kendini daha güzel daha mutlu hissedebilecekleri, farklı birçok hizmetimiz mevcut. Ehil ellerde, teknolojinin en gelişmiş cihazları ve bilimsel veriler eşliğinde, güzellik ve estetiğe doğru ve sağlıklı bir şekilde ulaşmak isteyen herkesi, sektörünün öncü kuruluşu Nova A Plus’a bekliyoruz.

Çok yakında Diyarbakır’ımızın bir hayli tanınmış ve kuaförlerinden Mazlum Oral ekibimize dahil olacak. 12 yıllık deneyimi olan profesyonel ustamız, işyerimizde bundan böyle ekibi ile beraber, hizmet sunacak.


YENİ YILA ÖZEL KAMPANYA

Güzellik ve estetiğe dair, teknolojinin en son sistem cihazları ile hizmet sunan Novara A Plus Güzellik ve Estetik Merkezi, deneyimli ve güler yüzlü kadrosu ile, müşterilerinin kendilerini çok özel hissetmenizi sağlayacak olan birçok hizmet ile tanıştırıyor.

Alanında uzman ve profesyonel ekibiyle, teknolojinin son olanaklarını müşterilerinin hizmetine sunan Merkezimiz, sağlık, güzellik ve estetiğe dair, Diyarbakır halkına hizmet vermeye devam ediyor.  Bunun yanı sıra, mevcut olumsuz ekonomik koşulları göz önüne alarak, merkezimizde, ‘Yeni yıla özel kampanya’ düzenledik.

Bütün hizmetlerimizde, yüzde 20 indirim kampanyası uygulayarak, olabildiğince geniş bir kitleye hitap etmeye çalışıyoruz.


A’DAN Z’YE BÜTÜN HİZMETLER, ÖZENLE SUNULMAKTA

Merkezimizde sunduğumuz birçok hizmet mevut. Çatlak Tedavisi, Bölgesel incelme (Lipones), G5 masajı, Pasif jimnastik, kaş yapma, Lenf Drenaj, Lazer epilasyon, Cilt bakımı, Dermapen, Akne Tedavisi, Baby Face, Diyet Danışmanlığı, Mikroblading, Dudak renklendirme, kaş Lamanisyon, kirpik Lifting, Botox, dolgu, mezoterapi, Manikür, pedikür, protez tırnak, Kaş/Saç vitamini, Bb glow gibi, ülkemizin Batı illerinde bulunan profesyonel merkezlerde sunulan hizmetlerin tamamını, üstelik de, yeni yıla özel yüzde 20 indirimli kampanyamızla sunmanın gururunu yaşamaktayız’.

ÜÇ CESUR KADIN GİRİŞİMCİ TARAFINDAN KURULDU

11 yılı aşkın bir süredir Diyarbakır’da sağlıklı güzelleşme ve estetik hizmetlerini paket olarak sunduklarını belirten Novara A Plus Güzellik ve Estetik Merkezi, Sorumlusu Nazlı Yardımeden, üç kadın girişimci tarafından hizmete açılan Merkezde, cilt bakımının püf noktaları ile, genç girişimcilere tavsiyelerde de bulundu.

Novara A Plus Güzellik Estetik Merkezi Pınar Özdemir, Nazlı Yardımeden ve Adalet Özdemir isimli üç kadın girişimci tarafından kuruldu ve çalışmalarını, oldukça geniş bir yelpazede sürdürmekte’.


‘Kişiye Özel’ hizmet sunmaya çalıştıklarını belirten Nazlı Yardımeden, diğer merkezlerden farklarının, güzellik ve estetiği, sağlıklı ve kaliteli bir şekilde sunmak olduğunu söyledi.

Merkezlerinde asla onaylı olmayan ürün ve cihaz kullanmadıklarını belirten Yardımeden, ‘Kişinin bünyesi ve cildine özel bölgesel çalışmalarımızla, tamamlayıcı olmaya çalışıyoruz. Sırf hizmet vermek için kişileri almıyoruz. Bütüncül değerlendirip ona göre aslında beklentisini de ölçerek, hizmet sunuyoruz.

KALİTELİ HİZMETİ, DOĞRU VE SAĞLIKLI ÜRÜNLERLE SUNUYORUZ

Yaklaşık 10 yıl önce bu alanda hizmet vermeye başladık. İstikrarlı, doğru adımlarla, sürekli eğitimler alarak, fikir alışverişleri, kıymetli hocalara danışarak, görüşerek, eğitim alarak hizmet veriyoruz. Bizim hızlı bir şekilde duyulmamızın nedeni hizmet kalitemiz ve çalışmalarımızdaki devamlılığımızdır. Gerçekten şunu yapıyoruz, kaliteli ürün, doğru ürün ve doğru hizmet vermeye çalışıyoruz.


Açılış öncesi, gerekli bütün kadro ve teknik donanım hazırlıklarımızı tamamlayarak, daha özel ve anlamlı olması noktasında, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde, hizmet sunmaya başladık. Sürekli kendimi geliştirerek, ülkemizde ve dünyada sektörümüzle ilgili gelişmeleri takip ederek, yani üzerine katarak, bugünlere gelmiş bulunmaktayız.

Ayrıca, günübirlik, geçici hizmet değil, tam tersine kalıcı ve köklü çözümler üzerinde çalışıyoruz. Yani kişinin bünyesel ve fiziksel özelliklerine göre, kişiye özel hizmet sunmaya çalışmaktayız. Öncelikle muhatabımızın bizden beklentileri ve taleplerini alıyoruz.


Aslında yaptığımız iş, güzellik ve estetiktir. Basma kalıp şeklinde sunan merkezler gibi değil, direkt uygulamalar şeklinde çalışıyoruz. Önce kişinin ihtiyaçlarını belirliyoruz. Kişiye özel, bizden istekleri, bizim ona ne katacağımızı değerlendirdikten ve ihtiyacını tespit ettikten sonra çalışıyoruz. Merkezimizde Cilt bakım, analiz, değerlendirme, onarım gençleştirme, doku yenileme ile ilgili çalışmalarımız var. Onun dışında bölgesel incelemede iddialı olduğumuzu düşünüyoruz. Kişiyi değerlendirip doğru adımlarla ve doğru cihazlarla gidiyoruz. Kalıcı makyaj, manikür, pedikür, protez tırnak, lazer epilasyon, diyet ve bunu tamamlayan benzer hizmetler veriyoruz. Kadın ve erkeklere hizmet veriyoruz. Hizmet verirken cinsiyet ayırımı da yapmıyoruz.

FARKIMIZ SAĞLIĞI VE ESTETİĞİ KALİTELİ BİR ŞEKİLDE SUNMAMIZ

Önce danışanımızı dinler, ihtiyaç ve taleplerini tespit ederiz. Bazen dönemsel değişiklikten dolayı, sağlıksız karar verebiliyor. Sırf hizmet vermek için kişileri almıyoruz.

CİLT BAKIMINDA ÖNCELİK, DOĞRU ANALİZ YAPMAKTIR

Cilt bakımında öncelikli olarak doğru analiz yapmaktır. Doğru analizi yaptıktan sonra o cildin neye ihtiyacı olduğunu belirledikten sonra ancak doğru hizmet verebilirsiniz. Cilt analizi yaptıktan sonra Çünkü o cilt tipisi dokusu, genetik yatkınlığı farklıdır. Doğru analiz çok çok önemlidir. Analiz yaptıktan sonra siz onun ihtiyacına göre yöntemi belirliyorsunuz.

Ardından o cilt tipine uygun ürünü belirliyorsunuz. Bu uygulama sürekli olan bir durumdur. Cildimizde diğer hayatsal organlarımız gibi önemlidir. Düzenli bir şekilde bakıma ve beslenmeye ihtiyaç duyar.


MEVSİMSEL İŞLEMLER DE YAPILMAKTA

Bazen agresif işlemlerin, kış mevsimde yapılması gerekiyor. Leke tedavi, doku yenileme işlemlerini kış aylarında güneş enerjisine maruz kalmayacak şekilde yapmakta fayda var.

Ama, teknoloji bir hayli gelişti, her mevsim uygulanabilen yöntemler de var. Cildimiz, soğuktan ve sıcaktan bazen olumlu, bazen d

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.