GÜNDEM
Yayınlanma : 07 Mart 2026 22:41
Düzenleme : 07 Mart 2026 22:45

Başkan Değirmenci’den 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Mesajı

Başkan Değirmenci’den 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Mesajı
DİYARBAKIR – Diyarbakır Berberler, Kuaförler ve Güzellik Uzmanları Esnaf Odası Başkanı Cemil Değirmenci, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

“Kadınlarımızın Mücadelesi Takdire Şayan”

Değirmenci, mesajında kadınların gündelik yaşamın her safhasında gösterdikleri azim ve fedakârlığı vurguladı:

“Gündelik yaşamın her safhasında, sevincimizle sevinen, dertlerimizle dertlenen kadınlarımızın bu özel günlerini, en samimi duygularımla yürekten kutlarım. Onların siyasal, sosyal, kültürel, istihdam ve ekonomik alanlarda, yani gündelik hayatın bütün aşamalarında azim ve kararlılıkla gösterdikleri eşsiz mücadeleyi de takdire şayan buluyorum.”

“Kadınlara Yatırım, Geleceğe Yatırımdır”

Başkan Değirmenci, kadınların toplumdaki önemine dikkat çekerek şunları söyledi:

“Kadınların toplum içerisinde güçlerini ortaya koymaları sadece kendilerine değil, hem ailelerine hem de yaşadıkları topluma değer sağlayacak ve o milleti daha iyi bir yaşam düzeyine ulaştıracaktır. Bizler, bu dünyayı kadınların daha güzel yapacağına inanıyoruz. Kadınlara yapılan yatırım, geleceğe yapılan yatırımdır.”

Mesajını tüm kadınlara saygı ve sevgiyle tamamlayan Değirmenci, “Bu vesileyle, bütün kadınlarımızı en derin saygılarımla selamlıyor, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü içtenlikle kutluyorum” dedi.