GÜNDEM
Yayınlanma : 19 Mayıs 2026 12:00
Düzenleme : 19 Mayıs 2026 12:03

Çerçi’den 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı

Çerçi’den 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı
DİYARBAKIR-Türkiye’nin önde gelen şirket toplulukları arasında yer alan Asaş Group Yönetim Kurulu Başkanı Saffet Çerçi, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı:

“Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkarak milletimizin bağımsızlık mücadelesini başlattığı 19 Mayıs, yalnızca bir başlangıç günü değil; aynı zamanda gençlerimize bırakılan en değerli emanettir.

Gençlerimiz, ülkemizin aydınlık yarınlarının teminatıdır. Onların azmi, enerjisi ve yenilikçi bakış açısı, ülkemizin gelişmesinde en büyük güçtür.

Asaş Group olarak, gençlerimizin potansiyellerini en iyi şekilde kullanabilmeleri ve ülkemize değer katabilmeleri için destek olmaktan gurur duyuyoruz. Bu özel günde, tüm gençlerimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyor, başarı, sağlık ve mutluluk dolu bir gelecek diliyorum.”