Adana merkezli 10 ilde FETÖ´nün finans ayağına yönelik 17 kişinin yakalanması için operasyon başlatıldı.
Adana Cumhuriyet Başsavcılığı Terör Suçları Soruşturma Bürosu tarafından yürütülen FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne yönelik soruşturma kapsamında teknik ve fiziki takip başlatıldı.
Adana Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, yapılan teknik ve fiziki takipte Adana merkezli 10 ilde 17 kişinin FETÖ´ye maddi yardım sağladığı tespit edildi. Polis bugün şafak vakti 17 kişinin yakalanması için operasyon başlattı.
Eş zamanlı yapılan operasyonda FETÖ´ye finans desteği sağlayan aralarında iş adamlarının da olduğu çok sayıda kişinin gözaltına alındığı öğrenildi.
ASAYİŞ
Yayınlanma : 04 Kasım 2019 09:09
FETÖ´nün finans ayağına operasyon
Adana merkezli 10 ilde FETÖ´nün finans ayağına yönelik 17 kişinin yakalanması için operasyon başlatıldı.
Adana Cumhuriyet Başsavcılığı Terör Suçları Soruşturma Bürosu tarafından yürütülen FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne yönelik soruşturma kapsamında t
- 22:33Elbey’den “Terörsüz Türkiye” mesajı: Diyarbakır artık huzurun kenti
- 21:51Abay: “Diyarbakır Huzurun, Kardeşliğin ve Kalkınmanın Şehri Olsun”
- 21:45Huzur ve Güven Partisi'nden "Barış ve Kardeşlik" Sürecine Destek ve Yeni Anayasa Çağrısı
- 23:12Eski Diyarbakır milletvekili merhum Hacı Ferit Bora, sene-i devriyesinde dualarla anıldı
- 08:59Onur Ocakbaşı İşletmecisi Vedat Günaydın: Yerel Basına Destek Toplumun Ortak Sorumluluğudur

