Türk Polis Teşkilatı’nın 181. kuruluş yıl dönümü ve Polis Haftası tüm yurtta olduğu gibi Diyarbakır’da da çeşitli etkinliklerle kutlanırken, Huzur Partisi Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Aslan da emniyet güçlerini unutmadı.
Günün anlam ve önemine binaen yazılı bir açıklama yapan Yaşar Aslan, Türk polisinin gece gündüz demeden, büyük bir fedakârlıkla yürüttüğü görevine vurgu yaptı.
"ŞÜKRANLARIMIZI SUNUYORUZ"
Aslan, yayımladığı mesajında şu ifadelere yer verdi:
"Vatanımızın dört bir yanında, halkımızın can ve mal güvenliğini sağlamak için mesai mefhumu gözetmeksizin görev yapan Türk Polis Teşkilatımızın 181. kuruluş yıl dönümünü gururla kutluyoruz. Büyük bir özveriyle görevini sürdüren tüm emniyet mensuplarımıza şükranlarımızı sunuyor, her birine üstün başarılar diliyoruz."
"HUZURUN TEMİNATI POLİSİMİZDİR"
Huzur Partisi Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Aslan, açıklamasını şu sözlerle noktaladı:
"Ülkemizin huzur ve güven ortamını korumak adına canını dişine takan polislerimiz, devletimizin şefkat ve adalet elidir. Bu vesileyle görevleri başında şehit düşen kahraman polislerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize sağlıklı ömürler diliyoruz."

