GÜNDEM
Yayınlanma : 25 Kasım 2025 21:00
Düzenleme : 25 Kasım 2025 21:03

Mehmet Bozkuş’tan Soğuk kış günlerinde içimizi ısıtacak sıcak görüntüler

Mehmet Bozkuş’tan Soğuk kış günlerinde içimizi ısıtacak sıcak görüntüler
Bozkuş Diyarbakır İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından başlatılan Hevselin çiçekleri projesine her yıl olduğu gibi bu yılda paydaşlık ederek iş insanı Mehmet Bozkuş tarafından destek verildi.

Diyarbakır’ın Eğil, Dicle, Hani, Hazro, Lice ve Çüngüş ilçelerinde öğrenim gören toplam 648 ilkokul, ortaokul ve lise öğrencisine kışlık mont ve bot hediye edildi. Hayırsever iş insanı Bozkuş tarafından yürütülen proje, bu yıl da öğrencilerin yüzünü güldürdü.

Hayırsever iş insanı Bozkuş yaptığı açıklamada, projenin kendileri için artık bir gelenek haline geldiğini belirterek,
“Bu yaptığımız güzel proje bizim için her yıl yapılan bir gelenek haline geldi. Söz verdiğimiz üzere elimizden geldikçe kardeşlerimizin yanında olacağımızı tekrardan dile getirmek istiyorum. Bizler onların başarısı ve tebessümüyle mutlu oluyoruz.” ifadelerini kullandı.

Bozkuş, projeye destek veren kurum ve yetkililere teşekkür ederek şunları söyledi:
“Öğrencilerimizin bir nebze de olsa yüzündeki tebessüme vesile olmamız için projede öncülük eden İl Valimiz Sayın Murat Zorluoğlu’na, İl Milli Eğitim Müdürü Salih Sadoğlu’na, Proje Sorumlusu Yahya Kamçı’ya ve emeği geçen herkese şükranlarımızı sunuyorum.”

Bozkuş, sözlerini her zaman vurguladığı bir cümleyle tamamladı:
“Her zaman belirttiğim üzere, bizler paylaştıkça büyüyen bir aileyiz. Bu soğuk kış günlerinde eğer ki bir evladımızın, bir kardeşimizin bile gönlünü ısıtabildiysek ne mutlu bizlere.”