GÜNDEM
Yayınlanma : 20 Şubat 2026 12:30
Düzenleme : 20 Şubat 2026 12:32

ŞAHİN OTU’DAN MÜBAREK RAMAZAN AYI MESAJI

ŞAHİN OTU’DAN MÜBAREK RAMAZAN AYI MESAJI
Diyarbakır – Diyarbakır Final Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Şahin Otu, mübarek Ramazan ayı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Otu, mesajında tüm öğrencilerini, velilerini ve İslam Âlemi’ni tebrik ederek, Ramazan ayının paylaşma, yardımlaşma ve hoşgörü ruhunu güçlendiren özel bir dönem olduğunu vurguladı.


“Mübarek Ramazan ayının barış, bereket ve huzur getirmesini temenni ediyorum. Bu kutsal ayda kırgınlıkları bir kenara bırakarak birlik ve kardeşlik duygularımızı pekiştirelim. Dayanışma ve yardımlaşma ile Ramazan’ın güzelliklerini yaşamak hem birey hem de toplum olarak bizlere büyük kazanç sağlayacaktır.”


Otu, Ramazan ayının manevi değerlerine dikkat çekerek, Kadir Gecesi’nin önemine de işaret etti ve toplumun tüm fertlerinin Ramazan’ı sağlık, mutluluk ve huzur içinde geçirmelerini temenni etti.