GÜNDEM
Yayınlanma : 17 Şubat 2026 11:18
Düzenleme : 17 Şubat 2026 11:20

Sönmez’den Kahraman’a Ziyaret

Sönmez’den Kahraman’a Ziyaret
Kanaat önderi ve barış elçisi kimliğiyle tanınan Ümit Sönmez, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kayapınar İlçe Başkanı Serhan Kahraman’ı ziyaret etti.

Gerçekleşen anlamlı buluşmada Sönmez, Amedspor’un 21 numaralı formasını İlçe Başkanı Kahraman’a hediye etti. Forma takdiminin ardından hatıra fotoğrafı çekildi ve samimi bir sohbet gerçekleştirildi.

Forma takdimi sırasında konuşan Serhan Kahraman, Ümit Sönmez’in toplumsal barışa sunduğu katkılara dikkat çekerek,
“Sayın Ümit Sönmez, bölgemizde kardeşliğin, birliğin ve dayanışmanın güçlü bir sesi olmuştur. Kendisine bu anlamlı ziyareti ve nazik hediyesi için teşekkür ediyorum,” ifadelerini kullandı.

Ümit Sönmez’den Birlik ve Kardeşlik Mesajı

Ziyarette konuşan Ümit Sönmez ise birlik ve beraberlik vurgusu yaparak şunları söyledi:

“Bizim davamız insanlık davasıdır. Dil, din, ırk ayrımı gözetmeden mazlumun ve ihtiyaç sahibinin yanında olmaya devam edeceğiz. Bu topraklarda en çok ihtiyaç duyduğumuz şey birliktir, kardeşliktir ve karşılıklı saygıdır. Spor da kardeşliğin en güzel sembollerinden biridir. Sayın Serhan Kahraman’a misafirperverliği için teşekkür ediyorum.”

Sönmez ayrıca gençlerin spora yönlendirilmesinin toplumsal huzura katkı sağlayacağını belirterek, diyalog ve dayanışmanın önemine vurgu yaptı.

Ziyaret, karşılıklı iyi dileklerin iletilmesiyle sona erdi.