GÜNDEM Düzenleme Tarihi : 18 Mart 2024 11:00 Haber Girişi : 18 Mart 2024 23:34

İleri’den 18 Mart Zafer Bayramı mesajı

İleri’den 18 Mart Zafer Bayramı mesajı
A İNŞAAT A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı İş adamı Özcan İleri,vatan savunması için ülkenin dört yanından mevziye koşanların verdiği mücadele ile destanlaşan Çanakkale Zaferi’nin 109'ncu yıl dönümünde mesaj yayınladı.

ÇANAKKALE GEÇİLMEZ


A İNŞAAT A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı İş adamı Özcan İleri, “Çanakkale Zaferi, vatan ve milletin bağımsızlığını korumak, vatan ve milletin bekası için yurdumuzun dört bir yanından ailelerini arkalarında bırakarak gelen kahramanlarımızın her türlü imkânsızlık ve yokluğa rağmen varını yoğunu ortaya koyarak, zor şartlar altında kendisinden donanım ve imkân yönünden güçlü olan ordulara karşı verdiği muhteşem mücadeleyle destanlaşmış, eşine az rastlanır, anlamlı bir kahramanlık destanı ve tarihi dönüm noktalarından biridir.

Bir milletin verdiği mücadeleyle, “Çanakkale geçilmez” sözünü tarihe kazıyarak tarihin akışını değiştirdiği bir zaferdir. Türk milleti, vatanını, hürriyet ve istiklalini korumak için emsalsiz fedakârlıklar göstermiş, cesaret dolu mücadelesiyle tarih boyunca şanlı zaferler kazanmıştır”.

 

RAHMET VE MİNNETLE


Özcan İleri “18 Mart Şehitleri Anma Günü, her daim milletimizin gönlünde yer alan aziz şehitlerimizi yâd etmek açısından önemli bir gündür. Bu vatan için canlarını seve seve veren şehitlerimiz, emsalsiz özverileriyle, milletimizin manevi değerlerinin, birlik ve beraberliğinin ne kadar sağlam ve güçlü olduğunu tarih boyunca kanıtlamışlardır. Uğrunda büyük bedeller ödenen aziz vatanımız, şehitlerimizin ve gazilerimizin bizlere kutsal bir emanetidir. Canı pahasına mücadele ederek bu toprakları vatan yapan isimli-isimsiz kahramanlarımız, ebedi varlığımızın teminatı olmuşlardır. Bu vesileyle, 18 Mart Çanakkale Zaferinin 109'ncu Yıldönümünü kutluyor, 18 Mart Şehitler Günü münasebetiyle de; Aziz şehitlerimize Yüce Allah’tan (cc) rahmet diliyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm kahraman gazilerimizi minnet ve şükranla anıyorum” dedi.