GÜNDEM Haber Girişi : 10 Mart 2023 16:56

İşadamı Ergin’den CHP Silvan İlçe Teşkilatı’na ziyaret

İşadamı Ergin’den CHP Silvan İlçe Teşkilatı’na ziyaret
Geçtiğimiz aylarda Cumhuriyet Halk Partisi’ne katılan ve rozeti CHP Genel Başkanı tarafından takılan İzol aşireti mensubu Sur Özergin İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı hayır sever İş Adamı Süleyman Ergin, Silvan İlçesi’ne adeta çıkarma yaptı. CHP Silvan İlçe

Bugüne kadar yaptığı yatırımlar ve gerçekleştirdiği projelerle, bir çok insana istihdam olanağı sağladığı gibi, kent ekonomisine de katma değer sağlayan Özergin İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Ergin, CHP Silvan İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti. Ergin’i, CHP Silvan İlçe Başkanı İhsan Kızılkan ve partililer karşıladı.

İlçe başkanlığında partililerle sohbet eden ve partililer ile görüş alışverişinde bulunan Ergin, “Silvan ilçemiz en güzel ilçelerimizden biridir ancak ilçemize fazla hizmet yapılmamış. Allah’ın izni ile güzel ülkemize, şehrimize ve Silvan ilçemiz dahil olmak üzere tüm ilçelerimize sahip çıkacağız” dedi.




“ÇOK ZOR BİR SÜREÇTEN GEÇİYORUZ”

Özellikle Silvan ilçesini ziyaret etmenin kendisi için bir onur olduğunu belirten Ergin, “CHP İlçe Başkanımız İhsan Kızılkan kardeşimiz, genç, dinamik, azimli, dürüst bir değerli güzel insandır. Bizi ağırladıklarından dolayı kendisine teşekkür ederim. Kendilerine her zaman desteğimiz olacaktır.  Sizleri ziyaret etmek benim için onurdur bunu özellikle belirtmek istiyorum. Çok zor bir süreçten geçiyoruz hayat şartları pahalılık almış başını gidiyor yaşamak çok zorlaştı. Benim emeklim, işçim, memurum, esnafım, gençlerim  neden zor bir hayat yaşasın. İşsizlik almış başını gidiyor. Artık değişim zamanı gençlerimizin yolu açılsın gençlerimiz siyaseti ve hizmeti daha iyi yapar gençliğe sahip çıkacağız” dedi.



“GENEL BAŞKANIMIZI CUMHURBAŞKANI YAPACAĞIZ”

Cumhuriyet Halk Partisi olarak çok iyi bir mesafe katettiklerini de sözlerine ekleyen Ergin, “Partimiz ülke genelinde çok iyi bir mesafe almışız iktidar olacağız. Sayın Genel Başkanımız  Kemal Kılıçdaroğlu beyin yolunda gideceğiz. Dürüst ilkeli onurlu bir siyaset yapacağız sayın genel başkanımızı Allah’ın izni ile cumhurbaşkanı yapacağız. Diyarbakırlı müteşebbislerimizin de başta işsizlik olmak üzere, bir çok sorunun çözümü için elini taşın altına koyması gerekmektedir. Dolayısıyla, yatırımları sadece devletten beklemek doğru olmaz. Kentimizin tüm bileşenleri, güçlerimizi birleştirerek, ortak hareket etmeliyiz. Diyarbakır’ı, her yönüyle stratejik olarak bölgemizin merkezi ili ve Türkiye'nin uluslararası ilişkiler noktasında, taşıyıcı bir merkezi olması hedefi doğrultusunda, vizyonumuzu sürekli yenilemeliyiz.




Unutmamak gerekir ki, sürekli gelişen ve kalkınan bütün ekonomilerde katalizör görevi gören unsur, ‘Bilgi’dir. Özellikle uluslararası alanda rekabet doğrudan bilgiye dayalı üretim ile ancak mümkün olmaktadır. Bu nedenle, ‘Bilgi Ekonomisi’ özellikle ‘Bilgi, Teknoloji, kalifiye insan unsuru ve Yenilik kavramlarını’ son derece önemli kılıyor. Bu perspektifte tüm kurumların kentimizin sorunlarının çözümü ve ilimizin vizyonuna vizyon katabilme tanımlaması, iş birliklerini geliştirip, güçlerini birleştirmeleri, ortak aklı kullanmaları gerekmektedir” diye konuştu.



“DEPREM SONRASI ÜLKE OLARAK TEK VÜCUD OLDUK”

Yaşanan deprem felaketine de değinen Ergin, “Deprem oldu binlerce insanımız şehit oldular mekanları cennet olsun yaralılarımıza da Allah hayırlı şifalar versin. Çok üzüldük kendi iş makinalarımızı deprem bölgelerine gönderdik. Ülke olarak tek vücud olduk Allah beterinden saklasın” dedi.




KIZILKAN’DAN TEŞEKKÜR

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren CHP Silvan İlçe Başkanı İhsan Kızılkan ise, “Çok kıymetli büyüğümüz Süleyman Ergin beyefendinin partimize katılması bizlere çok kazanç sağlamıştır. Kendisinin yanında sayısız emekçi kardeşlerimiz çalışmaktadır. Şehrimize ülkemize yatırımlar yaparak istihdama yönelik hizmetleri  herkes tarafından bilinmektedir. Bizleri ziyaret etmesi mutlu etmiştir kendisine ve beraberinde gelen misafirlerimize çok teşekkür ederim. Hepimiz ülkemiz için çaba göstermeliyiz. Bu yolda canla başla mücadele ederek partimizi iktidara getirip, sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nu cumhurbaşkanı yapacağız” diye konuştu.