GENEL Haber Girişi : 09 Şubat 2020 22:18

İYİ PARTİ, ÇINAR İLÇE KONGRESİNDE, KANEVİ GÜVEN TAZELEDİ

İYİ PARTİ, ÇINAR İLÇE KONGRESİNDE, KANEVİ GÜVEN TAZELEDİ
D.BAKIR- İyi Parti Çınar İlçe 1. Olağan Kongresi yapıldı. Kongrede mevcut başkan Ali Kanevi, yeniden seçilerek güven tazeledi. Oldukça kalabalık bir katılımın yaşandığı kongreye, Diyarbakır’ın bir çok ilçesinden gelen partililer, delegeler, basın yayın ku
Kongrede mevcut başkan Ali Kanevi, Çınar İlçe Başkanlığına yeniden seçilerek güven tazelerken, İyi Parti Diyarbakır İl Başkanı Vejdin Ensarioğlu, kongre sonrası yaptığı konuşmada, duygularını şöyle dile getirdi:
 
 
‘Bugün, oldukça geniş bir katılımla, Çınar İlçemizin 1. Olağan Kongresini yapmış bulunmaktayız. Çınar İlçe Başkanlığına tekrar seçilen Ali Kanevi Başkanımız ve yönetimini tebrik ediyor, görevlerinde başarılar diliyoruz.
 
Kongremizin partimize ve tüm milletimize hayırlar getirmesini, Cenabı Allah'tan temenni ediyoruz’.


 
HALKIMIZIN UMUDU OLMA YOLUNDA EMİN ADIMLARLA İLERLİYORUZ
 
İyi Parti Diyarbakır İl Başkanı Vejdin Ensarioğlu, şöyle devam etti:
 
‘Halkımıza, her sahada en üst düzeyde hizmetler sunabilmek, sorunlarımıza kalıcı ve köklü çözümler üretebilmek şiarıyla kurulmuş olan hareketimiz, her geçen gün güçlenmekte ve milletimizin umudu olma noktasında emin adımlarla ilerlemektedir.
 
Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener hanımefendinin de sık sık belirtti gibi, milletimiz zor zamanları, her daim demokratik siyaset ile aşmıştır.


 
Bugün, ülkemiz son derece kritik bir süreçten geçmekte ve büyük sorunlar yaşamaktadır. Ancak şu da bir gerçektir ki, Türkiye’nin büyük sorunlarını aşacak gücü vardır.
Unutmamak gerekir ki, misyonu olmayanın, vizyonu da olmaz. Sağduyu, kararlılık, sabır ve cesaretle sorunlarımızın üzerine giderek, ortak aklı kullanarak, sorunlarımızı aşacağız.
 

Siyasete adeta bir güneş gibi doğan İyi parti hareketi, toplumumuzun zaten var olan dinamiklerini bütün yönleriyle harekete geçirerek, ‘Yeniden Büyük Türkiye’ ülküsü yolunda kolları sıvayıp, bütün vatandaşlarımızın desteğiyle, ülkemizi hak ettiği noktaya ulaştırmak için kurulmuştur.
 


Medeniyet yolunun taşlarını sadece cesurlar döşer. İşte İyi parti hareketi, milletimizin bu beyanına kayıtsız kalmayan kurucularımızın aldığı tarihi sorumlulukla kurularak, bugünlere gururla gelmiştir.
 
Adanmışlık ruhuyla çıktığımız bu kutlu yolculukta, özgür, hukukun üstünlüğünü ön planda tutan, komşuları ile barış içerisinde, istikrarlı ve öngörülebilir bir ekonomiye sahip, uluslararası platformda saygın, milleti ile barışık, ülkesi için sorumluluk alan bireylerden oluşan ve geleceğine umutla bakan eşit fırsatlar ülkesi bir Türkiye için mücadelemize sonuna kadar devam edeceğiz.



 
21. yüzyılın gerçeklerini doğru okuyabilen, dünyadaki değişim ve dönüşümü yakalayabilen, çağa ayak uyduran, güçlü, müreffeh ve mutlu bir Türkiye, hepimizin ortak idealidir.
Bu duygu ve düşüncelerle, İlçe ve İl kongrelerimizi her geçen gün artan katılımlarla tamamlayıp, Genel kongremizi de tamamladıktan sonra, ülkemize kalkınma hamlesi yapacak projelerimiz ve programımızla, geleceği halkımızla birlikte inşa edeceğiz’.



ÖZEL HABER:YILMAZ ACU
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.