GENEL Haber Girişi : 13 Aralık 2019 01:14

MEDYA AJANS, FİRMALARIN TANITIMINA ÖNEMLİ KATKILAR SAĞLIYOR

MEDYA AJANS, FİRMALARIN TANITIMINA ÖNEMLİ KATKILAR SAĞLIYOR
Diyarbakır’da uzun yıllardan beri, firmaların reklamlarını yapan, talep eden kuruluşların etkinliklerini duyuran Medya Ajans, bu alanda ciddi bir boşluğu doldurmuş durumda. İşletmeciliğini Aziz Adnan Bilgiç’in yaptığı Medya Ajans, son derece profesyonel h
MEDYA AJANS PORTFÖYÜ BİR HAYLİ GENİŞ 
 
 A’dan Z’ye, her türlü reklam ve tanıtım çalışmalarını profesyonel kadrosuyla yapan Medya Ajans’ın portföyü bir hayli geniş. Otobüs Giydirme, Megalight, Havaalanı Megalight, Bilboard, Giantboard, Dijital Baskı, CNC Kesim, Kutu Harf, Araç Giydirme ve Işıklı Tabela gibi,




profesyonel reklamcılığın bütün gereksinimlerini, en gelişmiş teknolojik olanakları ve deneyimli personeliyle gerçekleştiren Medya Ajans İşletmecileri Aziz Adnan Bilgiç, kurumsal olarak yaptıkları çalışmalara ve geleceğe yönelik hedefleri hakkında şu açıklamalarda bulundu: ‘Diyarbakır her geçen gün büyüyen ve gelişen bir kent.



Bu doğrultuda bizler de, ülkemizin Batı bölgelerinde uygulanan profesyonel reklam uygulamalarını kentimize getirerek, İşletmelerimizin olabildiğince en üst düzeyde reklam hizmetlerinden yararlanabilmelerini hedefledik.



Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren Özel Halk otobüslerini Reklam Amaçlı giydirerek, firmalarımızın olabildiğince en iyi şekilde tanıtımını sağlamaya çalışıyoruz. 
  

 
‘Markanız Tüm Şehri Dolaşıyor’ sloganımızla, teknolojinin en gelişmiş olanaklarıyla hazırladığımız, profesyonel reklam çalışmalarımızı giydirdiğimiz otobüslerimizi, kentin dört bir yanını dolaşıyor. Böylelikle oldukça yoğun bir halk kitlesi, reklamlarımızı görüyor.



Bu da istenen hedef kitleye ulaşılmasını sağlıyor. Böylelikle verilen reklamların geri dönüşleri, son derece olumlu sonuçlar veriyor. Açık Hava Reklamlarında, hem olabildiğince ekonomik fiyatlar ve uzun süreli tanıtım olanağı sağlıyoruz. Firmaların kampanyaları, yeni ürünlerinin tanıtımı böylelikle, geniş halk kitlelerince öğreniliyor. 




Medya Ajansa, bugüne kadar yapmış olduğumuz çalışmalarımızda göstermiş oldukları desteklerinden dolayı, esnaflarımıza ve bütün işletmecilerimize, en kalbi duygularımızla teşekkür ederiz. 



Hedefimiz, bundan sonraki süreçte de, teknolojinin sağlamış olduğu bütün yenilikler ve gelişmeleri kentimize kazandırarak, İşletmelerimize olabildiğince çok yönlü faydalar sağlamak, ürünlerinin ve kampanyalarının tanıtımına katkı sağlamaktır’. 



ÖZEL HABER:YILMAZ ACU
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.