SİYASET Haber Girişi : 23 Nisan 2023 13:40

MHP Diyarbakır’da bayramlaşma töreni düzenledi

MHP Diyarbakır’da bayramlaşma töreni düzenledi
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Diyarbakır il binasında Diyarbakırlı vatandaşlarla ve milletvekili adayları ilçe başkanları, partililerle bayramlaşma töreni gerçekleştirdi.
MHP Diyarbakır’da bayramlaşma töreni düzenledi

MHP’nin bayramlaşma törenine MHP Diyarbakır birinci sıra milletvekili adayı Hasan Özmen ,Diyarbakır İl Başkanı Miktat Arslan, İl Kadın Kolları Başkanı Elif Ece Uygutalp, Gençlik Kolları İl Başkanı Halil Akıncı, il yönetim kurulu üyeleri, milletvekili adayları, 17 ilçenin ilçe başkanları ve çok sayıda vatandaşlar katıldı.

“DİYARBAKIR EVLİYALAR VE İNSANLIK ŞEHRİDİR”

Diyarbakır’ın evliyalar ve insanlık şehri olduğunu dile getiren ve bayramlaşma töreniyle ilgili olarak açıklamalarda bulunan MHP Diyarbakır birinci sıra milletvekili adayı Hasan Özmen, “Çok kıymetli adaylarımız, ilçe başkanlarımız, dava arkadaşlarımız ve halkımızla bayramlaşmak bizler için onurdur. Diyarbakırımız evliyalar ve insanlık şehridir ve şehrimize sahip çıkmak bizlerin boynumuzun borcudur. El birliği ile çalışıp inşallah iktidar olacağız. Kapımız devletini seven bayrağını seven herkese açıktır. Bu topraklar hepimizindir. Kürdü, Türkü, Lazı, Çerkezi, Arabı hepsi bizim insanlarımızdır. Bizler her kesimin gür sesi olacağız. Allah’ın izni ile Meclis’e güçlü bir parti olarak gireceğiz” diye konuştu.

ÖZMEN“DİYARBAKIR TERÖRDEN ÇOK ÇEKTİ”

Diyarbakır’ın terör olaylarından çok çektiğini de sözlerine ekleyen Hasan Özmen, “Bu güzel ilimiz terörden çok çekti yatırımları engellediler iş alan müteahitlerin iş makinalarını yaktılar. Pazarda ailesi ile alış veriş yapan silahlı kuvvetlerimizin askerini acımasızca eşinin yanında öldürdüler, onlarca polisimiz askerimiz halkımız bu alçak terör yüzünden öldürdüler bunların hesabını Allah’ın izni ile soracağız, asla yanlarına kar kalmayacaktır. Bu vatan hepimizindir hepimiz kardeşiz bizi kimse ayıramaz. Yanİ  et tırnaktan olmaz. Değerli dava arkadaşlarım ve partililerimiz bu seçimi tarih yazacak zamanımız kısa durmayalım çok çalışalım zaferle çıkalım. Diyarbakırımıza yakışır bir seçim olsun. Bana bu kutsal görevi layık gören kıymetli büyüğüm Genel Başkanım, Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli beyefendiye de sonsuz teşekkür ederim. Ben bu görevi layıkı ile yapacağım. Bu kutlu yolda hepimize çok görevler düşüyor ve çok çalışmalıyız. Bizi bölmeye asla kimsenin gücü yetmeyecektir. Devletimiz güçlü bir devlettir hiç kimseye pabuç bırakamayacaktır. Hepinize çok teşekkür ederim iyiki varsınız. Hepinizin mübarek Ramazan Bayramı kutlu olsun. Selam saygı ve dualarımla Allah hepinizden razı olsun” dedi.

ARSLAN: BAYRAMLAR, BİZİM MİLLİ BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİN TEMELİDİR

Bayramlaşma töreniyle ilgili olarak açıklamalarda bulunan MHP İl Başkanı Miktat Arslan, “Bayramlar, bizim milli birlik ve beraberliğimizin temelidir. Bayramlar, bizim millet sevincimiz olduğu gibi örf ve adetlerimizi yaşadığımız ve geleceğe umutla baktığımız kutsal günlerimizdir. Bu bayramda coşku ve sevincimizi sessiz yaşıyoruz. Biliyoruz ki ülkemizde asrın felaketi yaşandı. Çocuklarımız, anne babasız, annelerimiz evlatsız, babalarımız çaresiz kaldı. Evlerimiz ışıksız kaldı. Bayram, sevinç, coşku ve umutlarımızı gelecek bayramlara bırakacağız. Bu felaketin izlerini güçlü devletimiz, milletimizle beraber çözecektir. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli Bey Efendi’nin liderliğinde bu felaketin izleri inşallah en kısa sürede silinecektir. İşte bizim bayram sevincimiz, umutlarımız o zaman tekrar yeşerecektir. Bu vesileyle Diyarbakırlı hemşerilerimin ve Türk İslam âleminin bayramını bir kez daha kutluyorum” ifadeleri kullandı.