GENEL Haber Girişi : 11 Kasım 2018 20:23

Milli Beka Hareketi Diyarbakır İl Başkanlığına Mehmet Aslan getirildi

Milli Beka Hareketi Diyarbakır İl Başkanlığına Mehmet Aslan getirildi
Merkezi İstanbul'da olan Milli Beka Hareketi Derneği her geçen gün büyümeye devam ediyor. Derneğin Diyarbakır İl Başkanlığı'na Mehmet Sait Aslan getirildi.
Milli Yüreklerin, Milli Bedenlerin, Milli Kalplerin Birleştiği “Milli Beka Hareketi” yurt çapında teşkilatlanma çalışmalarına hızla devam ediyor. Milli Beka Hareketi Diyarbakır İl Başkanlığı'na Mehmet Sait Aslan getirildi. Aslan, "Bu görevi bana layık gören Milli Beka Hareketi Derneği genel başkanımıza teşekkür ediyorum" dedi. 
Birçok vatanseverin gönül verdiği, yürekten desteklediği Milli Beka Hareketi Derneği Diyarbakır İl Başkanlığı'na getirilen Mehmet Sait Aslan, "Devletimiz ve Milletimizin Bekası için tarafıma tevdi edilen bu onurlu dava için, Milli Beka Haraketi Yüksek İstişare Kurulu Başkanımız sayın Mehmet Erdoğan beyefendiye, Genel Başkanımız sayın Murat Şahin beyefendiye, Genel Teşkilat Başkanımız sayın Fatih Aydın beyefendiye, Kadın Kolları Genel Başkanımız sayın Netice Arslan ve tüm sıralı başkanlarımıza teşekkürlerimi arz ederim. 



Allahın izni ile yapacağımız hizmet sadece cenabi Allahın rızasını kazanmaktır  projelerimizle geliyoruz, her zaman devletimizin ve hükümetimizin yanında olacağız tek derdimiz halkımıza sahip çıkmak halkımızın sorunlarını çözmek  makam mevki derdimiz yoktur. 17 ilçemize de ilçe başkanları atayacağız  atayacağımız ilçe başkanlarını detaylı araştıracağız zamanla  hizmet edeni davaya gönül vermiş  ilçe başkanlarını atayacağız. Ülkemizin selameti adına her daim mücadele eden sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan beyefendiden rabbim binlerce kez razı olsun. Kendisi her zaman ülkemiz için çok güzel mücadeleler veriyor bizlerde her zaman kendisinin yanında olacağımızı bir kez daha belirtmek istiyoruz. Çünkü kendisi ülkemiz için büyük bir şanstır, tarihte görülmemiş devrim niteliğinde hizmetler yaptı, insana insanca değer verdi bu sebepten her zaman dualarımızdadır" dedi. 





Vatan millet aşığı bütün herkesin Milli Beka Hareketi çatısı altında bir arada olduğunu dile getiren Aslan, "Milli Beka Hareketi herhangi bir çıkar menfaat gözetmeksizin millet ve devletin bekası için çalışan,Türkiye Cumhuriyeti Devletinin ve Milletinin özgürlüğünü,menfaatini ve bekasını herşeyin üstünde tutan birlikten kuvvet doğar mantığıyla hareket edip tamamen gönüllülerden oluşan bir sivil toplum kuruluşudur.Devlet ve Millet menfaatine olan bütün projelerin,çalışmaların sonuna kadar destekçisi olmakla birlikte bizleride bu bağlamda desteklemenizi canı gönülden isteriz..Tüm Türkiye'de teşkilatlanmaya devam ediyoruz,Vatan Millet aşığı bütün herkesi aramızda görmekten aynı çatı altında toplanmaktan büyük mutluluk duyarız" diye konuştu.  




Milli Beka Hareketi nedir?  

Temel insancıl hukuk metinleri çerçevesinde gönüldaşlarıyla barışın, sevginin, hoşgörünün İstanbul’dan yükseleceğine olan inançla kurulan Milli Beka Hareketi Derneği Milli kültür Ve değerlerinin tanıtılmasına yönelik faaliyetlerde bulunmayı hedefleyen bir sivil toplum kuruluşudur. Milli Beka Hareketi Derneği olarak Ulusal ve Uluslararası arenada; Türk ve İslam tarihimizin maddi ve manevi mukaddesatını korumaya yönelik çalışmalar yapmayı, Dünya milletlerini Osmanlı mirası ile buluşturmayı, Türk ve İslam Medeniyetlerinin içinde bulunduğu sosyal yapı ve yaşanan güncel durumları dünyaya duyurmayı, Müslümanların kutsal değerlerinin yurtiçi ve yurtdışında kültürel ve sivil faaliyetlerde gerek ev sahipliği yaparak bu kutlu davada çalışmayı teşvik etmeyi ilke edindik, Hedeflerimiz doğrultusunda diyalektik projeleri tanıtmaya, anlamaya, anlatmaya ve ihya etmeye de gönüllü olduk. 


  
Mehmet Sait Aslan kimdir? 


18 Nisan 1984 Ergani doğumlu olan Mehmet Sait Aslan İstanbul Ticaret Meslek lisesi mezunu. 1999 yılında Sigorta Acenteliği, 2003 yılında çocuk hastalıkları hastanesi bilgi işlem, 2006 yılında turizimci işletmeciliği, 2011 yılında ise özel şirket yöneticiliği yapmıştır. 
 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.