GENEL Haber Girişi : 08 Mart 2021 22:28

MİSİAD’ın tanıtım medya ve basını Kılıç’a emanet

MİSİAD’ın tanıtım medya ve basını Kılıç’a emanet
MİSİAD’da Gençlik Kolları başkanlığı görevini yürütürken kendisine verilen bu görevden duyduğu memnuniyeti dile getiren ve konu hakkında açıklamada bulunan Başkan Kılıç verilen bu görevi layıkıyla yerine getireceğini dile getirdi.

Açıklamasında Memleketçi Sanayici ve İşadamları Derneği (MİSİAD) Güneydoğu Anadolu Bölge Başkanı Fırat Özmen’e de teşekkürlerini sunan Başkan Kılıç, “Derneğimiz kısa zamanda memleket ve ülke için çok başarılı işler gerçekleştirdi.

Bu çatı altında bulunmaktan büyük bir onur ve gurur duyuyorum. Tanıtım Medya ve Basından sorumlu İl Başkan Yardımcılığı görevini bana layık gören Başta Fırat Özmen Başkanım olmak üzere herkese teşekkür ediyorum ve görevimi layıkıyla yerine getireceğimi söylemek istiyorum” dedi.



Muhammed Barış Kılıç’ın MİSİAD Gençlik Kolları Başkanlığı’ndan Tanıtım Medya ve Basından Sorumlu Diyarbakır İl Başkan Yardımcılığı’na atandığını duyuran MİSİAD) Güneydoğu Anadolu Bölge Başkanı Fırat Özmen ise, “Muhammed Barış Kılıç kardeşimiz çok başarılı bir arkadaşımız.



MİSİAD’da üstlendiği Gençlik Kolları Başkanlığı’nda gösterdiği üstün başarı bizleri ziyadesiyle mutlu etmiştir. Tanıtım Medya ve Basından sorumlu İl Başkan Yardımcılığı görevini de layıkıyla yerine getireceğinden şüphem yok. Bu görevde kendisine başarılar diliyorum. Rabbim yolunu açık etsin” diye konuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.