GENEL Haber Girişi : 17 Eylül 2018 15:10

Mustafa Mekki Efem'in cenaze namazını Hatipoğlu kıldırdı

Mustafa Mekki Efem'in cenaze namazını Hatipoğlu kıldırdı
Elim bir trafik kazasında hayatını kaybeden Milli Beka Hareketi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Mekki Efem'in cenaze namazını yakın akrabası olan İlahiyatçı Prof.Dr. Nihat Hatipoğlu kıldırdı.

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği Üyesi Ali Faysal Efem'in kardeşi, İlahiyatçı Prof.Dr. Nihat Hatipoğlu'nun yakın akrabası olan Milli Beka Hareketi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Mekki Efem, Diyarbakır'dan Ankara'ya giderken Aksaray mevkiinde geçirdiği elim bir trafik kazasında hayatını kaybetti.



Bugün Ulu Camii'nde gerçekleşen cenaze namazını ünlü İlahiyatçı Prof.Dr. Nihat Hatipoğlu kıldırdı. Hatipoğlu, cenaze namazının ardından yaptığı konuşmada, Mustafa Mekki Efem'in dürüst, temiz kalpli bir insan olduğunu ve inançlı olduğunu Allah'a sonsuz iman ile bağlı olduğunu ifade etti. Hatipoğlu, iman dolu olduğunu söylediği akrabası Mustafa Mekki Efem için dua ve helallik istedi.



Mustafa Mekki Efem'in cenazesi, daha sonra defnedilmek üzere Mardinkapı Mezarlığı'nda bulunan aile kabristanına götürüldü.




Bu arada Nihat Hatipoğlu'nun kıldırdığı cenaze namazına,Diyarbakır Eski Milletvekili Ömer Vehbi Hatipoğlu, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Özel Kalem Müdürü Mehmet Altan, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter yardımcısı Ercan Bircan, Eski Diyarbakırspor Kulübü Başkanı İş adamı Abdurrahman Yakut,Ak parti Eski Kayapınar İlçe Başkanı Mehmet Ali kırsaçlı,




Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Diyarbakır Şube Başkanı Avukat Cevdet Nasıranlı,Diyarbakır Milli Beka Hareketi Diyarbakır İl Başkanı Yavuz Karagöl, Diyarbakır Milli Beka Hareketi Diyarbakır Yenişehir İlçe Başkanı İbrahim Taşkıran, STK temsilcileri, siyasetçiler, işadamları ile çok sayıda vatandaş katıldı.



 





ÖZEL HABER.YILMAZ ACU

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.