GENEL Haber Girişi : 07 Mayıs 2019 09:46

Muzo’nun lokantası Ramazan servisine başladı

Muzo’nun lokantası Ramazan servisine başladı
Diyarbakır’ın Ergani İlçesi’nde Elazığ Yolu 1. Kilometre üzerinde, çimento fabrikasının hemen yanında yol üstü lokantası olarak bilinen ve birbirinden güzel lezzetlerin ikram edildiği Esentepe Lokantası olarak bilinen Muzo’nun yeri Ramazan ayına özel hazı
 Damak tadına hitap eden, eşsiz lezzetlerin buluştuğu adres olarak nam salmış olan Esentepe Lokantası tadına doyum olmayan, birbirinden güzel eşsiz lezzetleri bir araya getirerek, üstelik de son derece ekonomik fiyatlarla 24 saat boyunca hizmet sunmaya duvam ediyor.



 

İşletmeciliğini Muzaffer Uzan’ın yaptığı Esentepe Lokantası, oldukça zengin menüsü, yılların tecrübesine sahip aşçıları, ustaları, deneyimli ve güler yüzlü personelleri ve kusursuz hizmet anlayışıyla, vatandaşların haklı takdirini kazanmaya devam ederken, Ramazan Ayı’na özel hazırladığı menü ile de konuklarını misafir etmeyi bekliyor.  
  

 
Ramazan ayına özel sahur menüsü de oluşturan Esentepe Lokantası sahurda sunduğu özel peyniri ve özel reçeliyle bir çok kimsenin müdavimi olmaya devam edecek. İftar saatinde ise, ızgara, kuşbaşı, ciğer, Adana, pirzola, bonfile, biftek, patlıcanlı ve domatesli kebap, tavuk şiş, tavuk kanat




, Mahalli yemekler, enfes çiğköfte, ev yapımı baklava ve özel turşusuyla yediden yetmişe her zevke ve her bütçeye hitap edecek olan Esentepe Lokantası, 24 saat boyunca aynı lezzet, kalite ve menüsüyle hizmet sunmanın ayrıcalığını müşterilerine yaşatıyor. 


Park sorununun olmadığı tesiste, ailesiyle gelen müşterilere yönelik özel aile bölümünde, müşteriler aileleri ve misafirleriyle birlikte tadına doyumsuz yemekleri yemenin hazzını yaşıyorlar. 



Ramazan Ayı’na Esentepe Lokantası olarak tam kadro şeklinde hazır olduklarını belirten İşletmeci Muzaffer Uzan, “Yılın 365 günü 24 saat şeklinde halkımıza hizmet verdiğimiz gibi bu Mübarek Ramazan Ayında da halkımıza hizmet vermeye devam edeceğiz.  
  


Zengin, sahur ve iftar menülerimizle halkımızın damak tadına hitap edeceğiz ve Ramazan ayını hep beraber yaşayacağız. Halkımızı misafir etmek adına lokantamıza davet ediyoruz bu vesileyle halkımızın Mübarek Ramazan ayını tebrik ediyor, Ramazan’ın huzur, bereket ve mutluluk getirmesini diliyoruz” diye konuştu. 



Temizlik ve hijyenin ön planda tutulduğu işletmenin 24 saat boyunca hizmet vermesinin büyük avantaj olduğunu dile getiren vatandaşlardan Arif Gündoğan, “Esentepe Lokantası’nı çok iyi biliyoruz. Yıllardır her fırsat buldukça Muzaffer Usta’nın birbirinden lezzetleri yemeklerini ailecek yiyoruz. Ramazan Ayı’nda da kendisine misafir olacağız.  


 
Ev yemekleri tadında menüsü ile bizleri cezbediyor. Gecenin hangi saati olursa olsun, ailemiz ve misafirlerimizle gelerek, oldukça zengin ve bir o kadar da lezzetli yemeklerden tadabiliyoruz. Ayrıca, öğrencisinden esnafına, emeklisinden, memuruna kadar herkesin bütçesine uygun fiyatlarla sunulduğu için de çok mutluyuz. 



Başta İşletmeci Muzaffer usta olmak üzere, emeği geçen bütün personeli kutluyoruz’ diye konuştu. Elazığ yolu 1. Kilometre üzerinde, çimento fabrikasının hemen yanında bulunan Esentepe Lokantası, sınırsız ürün yelpazesi, güler yüzlü ve deneyimli kadrosu, hijyen ve temizliğe verdiği önem, uygun fiyat seçenekleri ve 24 saat hizmet sunuyor olması ile, kısa zamanda Ergani halkının beğenisini ve haklı takdirini kazanmış durumda. 
 
Rezervasyon iletişimi. 05355222202 



 
  
ÖZEL HABER:YILMAZ ACU
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.