GENEL Haber Girişi : 06 Ekim 2018 12:38

Netice Arslan'dan Batman'daki hain saldırıya kınama

Netice Arslan'dan Batman'daki hain saldırıya kınama
Milli Beka Hareketi Diyarbakır İl Teşkilatı Batman'ın Gercüş ilçesinde PKK'lı teröristlerin zırhlı askeri aracın geçişi sırasında önceden yola tuzakladıkları el yapımı patlayıcıyı infilak ettirmeleri sonucu 8 askerimizin şehit olduğu, 1 askerimizinde yara
Milli Beka Hareketi Diyarbakır İl Temsilciliği istişare toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıya Milli Beka hareketi  Genel Başkan Danışmanı Mehmet Adsız, Milli Beka hareketi  Diyarbakır Kayapınar İlce Başkanı Fırat Can, Milli Beka Hareketi  Diyarbakır Sur İlçe Başkanı Bedrettin Arslan, Milli Beka hareketi  Diyarbakır Ergani İlçe Başkanı Mehmet Sait Aslan, Milli Beka hareketi  Diyarbakır İl Başkan Vekili Seher Derinbay ve ilce yönetim kurulu üyeleri katıldı. 



Toplantıda konuşan Genel Başkan Yardımcısı ve Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Netice Arslan, Batman'daki 8 askerimizin şehit olduğu, 1 askerimizin de yaralandığı hain saldırıyı kınadıklarını belirterek, "Bizler Diyarbakır Milli Beka Hareketi üyeleri olarak bu hain saldırıyı nefretle kınıyor ve lanetliyoruz. Terör her zaman insanlığı hedef almıştır.



40 yıldır kirli savaşın içinde binlerce yuvalar söndü  anneler babalar kardeşler akrabalar a ve  da derin yaralar açtılar bu zalimler   yıllardır alçak saldırı yapan  gözü dönmüş caniler hiçbir zaman iflah olmayacaklardır asla kimsenin yanına kar kalmayacaktır bu zalim  elbetteki Allaha hesap verecektirler. Dini dili ırkı ne olursa olsun insan insandır bizim için kimse bizim haklarımızı savunamaz devletimiz güçlü bir devlettir her zaman devletimizin yanındayız" dedi. 




Bu tür terör eylemlerinin birlik ve bütünlüğü bozmayacağını da sözlerine ekleyen Arslan, "Son zamanlarda bölgemizde terör olaylarının olmaması ve huzur ortamı bize umut vaad ediyordu. Dün Siyonist dış güçlerin tetikçiliğini yapan terör örgütünün gerçekleştirdiği hain ve alçakça yapılan saldırı tüm Türkiye'yi ve bizleri  derinden üzmüştür. Birdaha böyle menfur saldırıların olmaması için var gücümüzle karşı çıkacağımızı tekrar haykırıyoruz. Bu kirli odaklar bilmelidir ki bizi kimse yıldıramayacak ve korkutmayacaktır. Bu tür hareketler beyhude olup birlik ve bütünlüğümüzü bozamayacaktır" diye konuştu.  
  

ÖZEL HABER.YILMAZ ACU
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.