GENEL Haber Girişi : 21 Ekim 2022 12:15

ÖZŞANLI:BASINIMIZ, DOĞRU VE OBJEKTİF HABERCİLİK YAPMAKTA

ÖZŞANLI:BASINIMIZ, DOĞRU VE OBJEKTİF HABERCİLİK YAPMAKTA
D.BAKIR/ Sanayici İşadamları Derneği (MÜSİAD) Diyarbakır Önceki Dönem Şube Başkanı İsmail Özşanlı , ‘’21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü' dolayısıyla yazılı bir mesaj yayımladı.
Sanayici İşadamları Derneği (MÜSİAD) Diyarbakır Önceki Dönem Şube Başkanı İsmail Özşanlı, mesajında duygularını şöyle dile getirdi;

’Evvela, 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü'nü,  en samimi duygularımla kutluyor, basınımızın cefakâr ve vefakâr emekçilerine, çalışmalarında başarılar diliyorum.


Basınımızın doğru, güvenilir, nitelikli ve objektif haberler yapmasıyla, daima toplumumuzun haklı beğenisi ve teveccühüne mazhar olmaktadır.

Basınımız, gerek ülkemiz genelinde ve tüm dünyadaki gelişmeleri doğru, tarafsız ve hızlı bir şekilde kamuoyunun bilgisine sunarak servis yapmakta, toplumu aydınlatma görevini de yerine getirmekteler. Özellikle içinde bulunduğumuz zorlu süreçte, basın yayın kuruluşlarımızın yaptıkları yayınlar, her zamankinden daha önem bir taşımaktadır.

Aydınlatıcı ve yol gösterici yayınlarıyla, vatandaşlarımızı bilgilendiren, yol gösterici yayınlar yaparak, hepimizin haklı takdirini kazanan bütün basın mensuplarımızın ’21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü'nü,  en kalbi duygularımla kutlar, başarılı yayıncılık hayatı dilerim.’
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.