GENEL Haber Girişi : 27 Haziran 2023 08:18

Özşanlı'dan Kurban Bayramı Mesajı

Özşanlı'dan Kurban Bayramı Mesajı
D.BAKIR/ Müstakil Sanayici İşadamları Derneği (MÜSİAD) Diyarbakır Önceki Dönem Şube Başkanı İsmail Özşanlı, bir Kurban Bayramı’na daha kavuşmanın, tarifi imkânsız mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.
Mübarek Kurban Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınlayarak, bütün İslam Âlemi’nin Bayramı’nı en kalbi duygularıyla kutladığını belirten MÜSİAD Diyarbakır  Önceki Dönem  Şube Başkanı İsmail Özşanlı, mesajında duygularını şöyle dile getirdi:
 
‘Yüce Rabbimiz, biz günahkâr kullarına, yine Rahmet Ve Merhametiyle Tecelli Buyurarak, kelimelerin kifayetsiz kalacağı hikmetler ve lütuflarla dolu, ulvi günlere, bizleri bir kez daha ulaştırdı.
 
Cenabı Allah’ın; sonsuz rahmet, merhamet ve mağfiret bulutlarını, adeta kâinata sağanak yağmur halinde yağdırdığı, tarifi olanaksız güzelliklerle dolu Kurban Bayramı’na kavuşmak ne büyük mutluluk bizim için.
 
Birbirimizi ziyaret ederek, hal hatır sorduğumuz hediyeleştiğimiz, karşılıklı hayır dualarıyla birbirimizi andığımız müstesna günlerdir Bayramlar.
 
Bayram namazının tarifsiz güzelliğini bir kez daha yaşayarak, dua, secde ve niyazlarımızla, Rabbimiz’e yakaracağız.
 
Bu duygu ve düşüncelerle bütün vatandaşlarımız ve İslam Âlemi’nin mübarek Kurban Bayramı’nı en halisane duygularımla kutlar, bu müstesna günlerin, aziz milletimiz ve bütün insanlık âlemine sağlık, mutluluk ve huzur dolu günleri beraberinde getirmesini, Yüce Rabbim’den niyaz ederim’.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.