GENEL Haber Girişi : 18 Şubat 2019 16:44

Saadet Partili Ali Aktay dur durak bilmiyor

Saadet Partili Ali Aktay dur durak bilmiyor
31 Mart yerel seçimlerinde Saadet Partisi'nden Diyarbakır'ın Hani İlçe Belediye Başkanı adayı olan Ali Aktay, dur durak bilmiyor. Köy köy, sokak sokak, mahalle mahalle gezen Aktay, "Milleti belediyeye değil, belediyeyi milletin ayağına götüreceğiz" dedi.
31 Mart'ta gerçekleşecek olan mahalli idareler seçimlerine kısa bir süre kala belediye başkan adaylarıda çalışmalarına hız verdi.  Saadet Partisi'nin Diyarbakır'ın Hani İlçe Belediye Başkan Adayı Ali Aktay'da seçim çalışmaları kapsamında adeta dur durak bilmiyor. Seçim çalışmaları için gittiği her yerde adeta başkan edasıyla karşılaşan Saadet Partisi Hani Belediye Başkan Adayı Ali Aktay'a desteklerde çığ gibi. Aktay, son olarak gittiği Hani'ye bağlı Gürbüz Mahallesi'nde de adeta belediye başkanı gibi karşılandı.



  
Kar kış, dağ bayır demeden milletin ayağına giden ve halkın adayı olduğu belirtilen ve Gürbüz mahallesinin bağrına bastığı Aktay, "Allah'ın izni ile milleti belediyeye değil, belediyeyi milletin ayağına götüreceğiz. Hizmeti milletin ayaklarına götürmek boynumuzun borcudur. Bizlere ilgi gösteren halkımız, eşimiz, dostumuz ve akrabalarımıza sonsuz teşekkür ediyoruz. Allah razı olsun hepsinden, Allah'ın izniyle seçimleri kazandıktan sonra kapımız tüm halkımıza ardına kadar açık olacaktır" diye konuştu. 





Ali Aktay'a gittiği Gürbüz mahallesinden destek mesajları veren Yıldız ailesinin mensuplarından Saadet partisi Hani belediyesi meclis üyesi, "Değerli  Saadet Partisi Hani Belediye Başkan Adayı Ali Aktay beyefendi ilçemizin saygın köklü ve sevilen insanlarındandır. Her kesimin sevdiği değerli bir şahsiyettir genç dinamik dürüst bir kişiliğe sahiptir herkesin derdine derman olan bir yardımseverdir. Tüm akraba ve yakınlarımız ile konuştuk karar verdik oyumuzu kendisine vereceğiz. Kendisi Hani'ye sahip çıkacak bir insandır. Hani sayesinde güzelleşecektir. Hiçbir ayırım yapmaz insana insanca davranan bir insandır" dedi. 


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.