GENEL Haber Girişi : 21 Ekim 2018 16:08

SİDER Başkanı Yılmaz: Cumhurbaşkanımızla Gurur Duyuyoruz

SİDER Başkanı Yılmaz: Cumhurbaşkanımızla Gurur Duyuyoruz
Sur İş Adamları ve Toptancıları Derneği Genel Başkanı Sur’un ablası Şükran Yılmaz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve beraberindeki heyetin Diyarbakır ziyaretini değerlendirerek, " Sayın Cumhurbaşkanımız Diyarbakır'da en güzel şekilde ağırlandı. Diyarb
Bir dizi programa katılmak amacıyla Diyarbakır'a gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni stadyumun açılışını yapıp, bakan ve eski futbolcuların oynadığı “Şöhretler Karması” maçının açılış vuruşunu yaptıktan sonra Sur ilçesine gelerek tarihi surları gezdi. İlçeyi gezen Cumhurbaşkanı Erdoğan, yapılan çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı. Tarihi surlardaki Keçi Burcu'na çıkan Erdoğan, daha sonra teröristlerce 2016'da yıkılan evlerin yerine yapılan yeni “Diyarbekir Evlerini” inceledi. Melikahmet ve Gazi caddelerini de gezen Cumhurbaşkanı Erdoğan, tarihi ilçedeki çalışmaların bir an önce tamamlanması talimatını verdi. 




Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Diyarbakır'a gelişini ve Sur İlçesi'ni ziyaretini memnuniyetle karşılayan ancak kendisini göremediği ve Sur'un sorunlarını birebir anlatamadığı için üzüntü duyduğunu belirten Sur İş Adamları ve Toptancıları Derneği Genel Başkanı Sur’un ablası Şükran Yılmaz, "Saygıdeğer Cumhurbaşkanımızın Diyarbakır'a gelişi büyük bir sevinçle karşılandı. Özellikle PKK'nın tahrip ettiği suru yerinde incelemesi Sur halkını önemsediği anlamına geliyor. Önceki gece heyecandan uyuyamadım. Dün sabahtan stadyuma gittim orda göremedim Sayın Cumhurbaşkanımızı daha sonra Hasanpaşa hanına geleceği söylendi. Sur esnafımız ve SİDER üyelerimizle beraber hazırlık yapıp dört saat bekledik maalesef ki sadece arabası Sur'dan geçip gitti. Resmen Şener Şen'in selamsız bando filmine döndüm bugün Bir haftadır REİS'i göreceğim diye heyecandan uyuyamıyordum, ancak onca uğraştan sonra göremeyince iki saat ağladım" dedi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.