GÜNDEM Haber Girişi : 27 Mart 2024 16:50

Siirt Vakfı Diyarbakır Şubesi'nden yüzlerce aileye iftar rahatlığı

Siirt Vakfı Diyarbakır Şubesi'nden yüzlerce aileye iftar rahatlığı
Diyarbakır'ın Bağlar semtinde kurulu olan Siirt Vakfı'nın iftar çadırı, her gün yüzlerce aileye evlerinde iftar yapma olanağı sunarken, aynı zamanda birçok kişi de çadırın organizasyonunu sağlamak ve hizmet etmek için adeta zamanla yarışıyor.

Bu akşamın önemli konukları ise Diyarbakır İl Jandarma Komutanı Tümgeneral Selçuk Yıldırım ve Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Çelenk oldu.

Siirt Vakfı Diyarbakır Şubesi'nin Başkanı Adnan Öktüren'in misafiri olarak iftar çadırını ziyaret eden Tümgeneral Yıldırım ve Başsavcı Çelenk, vatandaşlarla samimi sohbetler gerçekleştirip çocuklara şekerleme ve gofret dağıtarak birlikte iftar açtılar.

Ziyaretleriyle memnuniyetini dile getiren Başkan Öktüren, "Yardımlaşma ve paylaşım duyguları Ramazan ayında daha büyük önem kazanıyor.

Hayırseverlerimizin katkılarıyla hazırlanan iftar sofralarında bir araya gelerek bu anlamlı günde yardımcı oluyoruz.

Bu iftarların düzenlenmesine maddi ve manevi destek veren hayırseverlerimize, iş insanlarımıza ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Sayın Tümgeneral ve Sayın Başsavcıma da ziyaretleri için şükranlarımı sunuyorum." şeklinde konuştu.