GENEL Haber Girişi : 07 Nisan 2019 23:41

Sıtkı usta’da Önce düğün, sonra tatlı keyfi

Sıtkı usta’da Önce düğün, sonra tatlı keyfi
Diyarbakır’da evlenen çiftler düğün sonrası Sıtkı Usta’da tatlı keyfinde buluşuyor. Gün boyu süren tatlı telaşın sonrasında bir de düğünde çekilen onca halayın ardından bu anın keyfini yaşamak isteyen gelin ve damatlar Sıtkı Usta’nın yolunu tutuyor.
Diyarbakır'dan tüm Türkiye ve dünyaya uzanan meşhur Kadayıfçı Sıtkı Usta ev yapımı tadında lezzetleri toplumun her kesiminin yanı sıra düğün sonrası gelin ve damatlarında dikkatinden kaçmıyor. Tatlı severlerin uğrak mekanı haline gelen ve Ankara ile Diyarbakır'da birçok şubesi bulunan Meşhur Kadayıfçı Sıtkı Usta'nın yolunu tutan gelin ve damatlar düğün sonrası yorgunluklarını Sıtkı Usta’nın meşhur tatlılarıyla atıyor.  




Ev yapımı tadında lezzetleri kurulduğu yıldan bu yana katkısız ürünlerini tatlı severlerle buluşturan Meşhur Kadayıfçı Sıtkı Usta, el yapımı lezzetindeki tatlılarıyla halka hizmete devam ediyor. Diyarbakır'da 3 kuşaktan bu yana hizmet veren ve Meşhur Kadayıfçı Sıtkı Usta diye tanınan Sıtkı Altunbay, toplumun herkesimine hitap ettiklerini söyledi. İşyerlerinin Diyarbakır’da herkesin uğrak mekanı olduğunu belirten Altunbay, son zamanlarda dirent haline gelen düğün sonrası gelin ve damatları da ağırlamaktan mutluluk duyduklarını belirtti. Altunbay, “Bildiğiniz üzere uzun yıllardır Diyarbakır’da bir çok şubemiz ile hizmet veriyoruz. Her kesimden müşterilerimiz var. 




Özellikle ev yapımı tadında yaptığımız tatlılar ve şeker hastaları için hazırladığımız özel tatlılarımız ile halkımızın beğenisini kazandık. Son zamanlarda bakıyoruz gelin ve damat kardeşlerimiz de hemen düğün sonrası soluğu bizde alıyorlar. Buda hem bizi hem onları mutlu ediyor. Bizleri tercih ettikleri için gelin ve damat kardeşlerimize sonsuz teşekkür ediyoruz ve kendilerine bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz. Bize verilen, devredilen bayrağı en iyi ve en kaliteli şekilde zirvede tutuyoruz. İddialıyız, kalite hiçbir zaman tesadüf değildir. Kaliteye hep bilinçli çabalar sonucu ulaşılır" dedi. 
 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.