GÜNDEM Haber Girişi : 15 Mayıs 2018 22:47

YILDIZ:‘YAŞANAN TRAJEDİYE KİMSE KAYITSIZ KALAMAZ’

YILDIZ:‘YAŞANAN TRAJEDİYE KİMSE KAYITSIZ KALAMAZ’
D.BAKIR- Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak parti) Diyarbakır Milletvekili Aday Adayı İş adamı Yunus Yıldız , masum ve savunmasız Filistin halkına yönelik yapılan kanlı saldırıları nefretle kınadıklarını belirterek, mazlum Filistin halkının yanında oldukların
Açıklamalarda bulunan Ak parti Diyarbakır Milletvekili Aday Adayı İş adamı Yunus Yıldız, şunları söyledi:
‘Mukaddes Kudüs Kenti, Miraç Mucizesinin tanığıdır. Kudüs, Biz Müslümanların ilk Kıblegâhıdır. Kudüs, Hz.Muhammed’in (S.A.V.) ziyaretini tavsiye ettiği üç Mübarek İbadethane olan Mescid-i Haram, Mescid-i Nebevi ve Mescid-i Aksa’nın bulunduğu şehirdir.
Aynı zamanda Müslüman Filistin Devleti’nin başkentidir. Biz Müslümanların şanlı tarihinin canlı şahididir. İlahi üç Din’in Mukaddes Beldesidir’.

SAYIN ERDOĞAN’A PAZARA DEĞİL, MEZARA KADAR DESTEK
Siyonist İsrail ve suç ortağı ABD’nin Ortadoğu’yu kan ve barut fıçısına çevirme çabalarına karşı onurlu bir duruş gösteren ve son derece haklı tepkilerini kamuoyu ile paylaşan Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı bir kez daha alkışlıyor ve pazara kadar değil, yanında ve destekçisi olduğumuzu bir kez daha deklare ediyoruz.
İslam ve İnsan düşmanları eli kanlı İsrail ve yandaşları bu zulmün hesabını verecekler. Abluka altındaki Gazze sınırında sivil ve savunmasız Filistin halkına ateş açılarak, 55 Filistinli kardeşimizin katledilmesi ve üstelik 2410 Filistinli kardeşimizin de yaralanması kabul edilebilir değildir.
Cenab-ı Allah; bu katil ve zalimlere ve suç ortaklarına hak ettiği cezayı verecek’

BÜTÜN SİYASİ PARTİLER TEPKİLERİNİ ORTAYA KOYMALI
Hak, Adalet ve Hakkaniyet şuurundan uzaklaşmış, insanlığını kaybetmiş, gözünü kan bürümüş terörist İsrail devletine ve bu zulmün ortağı ABD’ye karşı ülkemizdeki bütün siyasi partiler, sendikalar, STK’lar, üniversiteler, ortak tepki göstermeliyiz.
Bu gayri insani tutumlarla ilgili olarak bütün uluslar arası sözleşmelerin göz gore göre ihlal edildiğini bütün dünyaya haykıralım.
İSLAM ALEMİ OLARAK HEP BERABER HAYKIRALIM
İslam Alemi olarak ayağa kalkmalı, bu vahşeti en sert şekilde kınayarak, dünyanın dört bir yanında protesto eylemleri düzenleyerek, İsrail vahşetine hak ettiği şekilde tepkilerimizi ortaya koymalıyız.
Bu saldırılarda hayatını kaybeden masum ve savunmasız  Şehit Filistinli kardeşlerimize Yüce Rabbim’den rahmet niyaz ediyor, yaralı kardeşlerimize de acil şifalar diliyor
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.