GÜNDEM Düzenleme Tarihi : 19 Mart 2024 11:00 Haber Girişi : 19 Mart 2024 00:14

Zaman’dan 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Mesajı

Zaman’dan 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Mesajı
D.BAKIR- Liv Suit Oteli Yönetim Kurulu Başkan Genel Müdürü Ferman Zaman, ‘18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü’ dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Ferman Zaman , duygu yüklü mesajında şu ifadelere yer verdi:

Çanakkale Savaşları sırasında gösterilen kahramanlıklar sonucunda "Çanakkale Geçilmez" sözü tarihe destansı bir şekilde yazıldı. Unutulmayacak fedakârlıklar ve kahramanlıklarla dolu, şanlı tarihimizin her satırında, şehitlerimizin ayrı bir yeri ve bir önemi vardır.

18 Mart 1915 tarihinde Çanakkale'de kutsal değerleri uğruna, tüm olumsuzluklara karşı inanılmaz bir şekilde canı pahasına çarpışan kahraman ordumuz ile aziz milletimiz, kara ve deniz savaşlarında, düşman kuvvetlerine karşı, Azimle savaşarak, hür ve bağımsız yaşama kararlılığını dünyaya haykırmış, bir kez daha vatanı ve bayrağına sahip çıkmıştır.

Vatan, millet ve bayrak uğruna canlarını seve seve feda eden ve bu güzel yurdumuzu bizlere emanet eden Aziz Şehitlerimiz; Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün, ”Çanakkale Zaferi, kahraman askerlerimizin dava Aşkını gösteren, şayanı hayret ve tebrik bir misaldir. Emin olmalısınız ki, Çanakkale muharebelerini kazandıran bu yüksek ruhtur' sözlerinde ifadesini bulan bu şanlı zafer, Mehmetçiklerimizin ve aziz milletimizin vatan ve millet sevgisinin belgesi olarak tarihe geçmiştir.

Aziz Şehitlerimiz, tarihin her döneminde gösterdiğiniz eşsiz kahramanlıklar, tarihe altın harflerle yazdırdığınız destanlar, hürriyet ve istiklal uğruna sergilediğiniz ulvi ruh örnekleri, bizler için her zaman gurur ve onur kaynağı olmuştur. Çanakkale Zaferimizin 109. Yılı kutlu olsun.
Bu duygu ve düşüncelerle, Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. yıldönümünü en kalbi duygularımızla bir kez daha kutluyor, 18 Mart Şehitleri Anma Günü münasebetiyle de; Mukaddes Vatanımızı İslam düşmanlarına bırakmayan, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, aziz şehitlerimiz ve ebediye intikal etmiş kahraman gazilerimizi rahmetle anıyoruz’.