YARDIM KURULUŞLARI DERNEKLER Haber Girişi : 05 Mart 2023 10:31

Somali’deki Menhal ve Yardımeli Hastanesi personellerinden anlamlı yardım

Somali’deki Menhal ve Yardımeli Hastanesi personellerinden anlamlı yardım
Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüğünde iki depremin ardından çalışmalarına aralıksız bir şekilde hız kesmeden devam eden ve depremin yaralarını sarmaya çalışan Uluslararası Yardımeli Derneği ekipleri durdurak bilmiyor.

Somali’de bulunan Menhal ve Yardımeli Hastanesi’nde çalışan personeller yaşanan deprem felaketi sonrası bağışta bulundular. Bağışta bulunan hayırseverlere teşekkür eden, Uluslararası Yardımeli Derneği Genel Başkanı Dr. Sadık Danışman “Türkiye’de yaşanan deprem felaketinde Somali’den Menhal ve Yardımeli Hastahanesi’nde çalışan kardeşlerimizin yaptıkları bağışa teşekkür ediyorum. Allah razı olsun” dedi.

 

‘GÜN KARDEŞLİK VE PAYLAŞMA GÜNܒ

 

Depremin ilk anından itibaren Yardımeli Derneği ekipleri olarak deprem bölgelerinde,  depremzedelerin yanında olma gayreti içerisinde olduklarını dile getiren Uluslararası Yardımeli Derneği Genel Başkanı Dr. Sadık Danışman, “Bu zor günlerimizde yapılan bu dayanışma çok anlamlıdır. ‘Müminler ancak kardeştir’in bu mütavazi anlamlı bağışları güzel bir örnektir. Sağolsunlar Cenab-ı Allah hayrıda şeride hanelere yazıyor. Yaralarımızı hep birlikte el birliği ile saracağız.




Acımız büyüktür depremde vefat eden kardeşlerimizin mekanları cennet olsun. Yaralılarımıza da Allah şifalar versin tüm devletimize, valilklerimize, belediyelerimize, hayırseverlerimize, işadamlarımıza, derneklere, odalara, vakıflara, AFAD, Kızılay ve tüm yardım kuruluşlarına yaptıkları insani yardımdan dolayı çok teşekkür ederiz.  Böylesi kötü depremlerden afetlerlerden Allah tüm insanları korusun. Gün kardeşlik ve paylaşma günü” diye konuştu.

ÖZEL HABER:YILMAZ ACU
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.