GENEL Haber Girişi : 21 Haziran 2020 01:00

CANIMIZIN PARÇASI OLAN BABALARIMIZIN GÜNÜ KUTLU OLSUN

CANIMIZIN PARÇASI OLAN BABALARIMIZIN GÜNÜ KUTLU OLSUN
Gelecek Partisi il Başkan Yardımcısı ve Diyarbakır Teşkilat Başkanı Ali İhsan Elbey, ‘Babalar Günü’ dolayısıyla, bir kutlama mesajı yayınladı.
Ali İhsan Elbey, tüm babaların bu özel gününü kutladığını belirterek başladığı mesajında, duygularını şöyle dile getirdi: 

‘İnancımızın gereği olarak, babalarımıza saygı ve sevgimizi en güzel şekilde göstermeli, hayır dualarını alabilmeyi hayat boyunca bir hedef olarak belirlemeliyiz. Devletimize, milletimize, toplumumuza ve tüm insanlığa yararlı bireyler olarak yetişmemiz, babalarımızın bizlerden en önemli beklentisi ve temennisidir. Bu haklı beklentiyi karşılayabilmek için var gücümüzle çalışmalı ve bu sayede onların bizlerle gurur duymasını sağlamalıyız. 

Kültürümüz, değerlerimizin, örf ve adetlerimizin gelecek kuşaklara aktarılmasında temel işlev gören ‘Aile’ aynı zamanda toplumun çekirdeği olarak kabul edilmektedir. Ailenin temel direği olarak kabul edilen babalarımız ise, değerlerimizin korunmasında, hakkaniyet, paylaşım, sorumluluk, sevgi, saygı, özveri gibi hayati değerlerin kuşaktan kuşağa aktarılmasında, yadsınamaz bir rol üstlenmektedirler. 

Yaşamımızın her anında varlıklarıyla bizlere güç veren, başta bin bir emekle yetiştirdikleri değerli evlatlarını, aziz vatanımız için feda eden şehit babaları olmak üzere, tüm babaların ‘Babalar Günü’ kutlu olsun. Karşılıksız sevgileri ve tecrübeleriyle her zaman yol gösterici olan, hayatı boyunca maddi, manevi tüm imkânlarını ailesi için seferber eden babalarımızın gününü kutluyor, Cenab-ı Allah’tan, bütün babalarımıza ömür boyunca, sağlıklı, mutlu ve huzurlu günler niyaz ediyorum’.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.