GÜNDEM Haber Girişi : 30 Nisan 2022 10:46

EN KALBİ DUYGULARIMIZLA, 1 MAYIS’I KUTLUYORUZ

EN KALBİ DUYGULARIMIZLA, 1 MAYIS’I KUTLUYORUZ
D.BAKIR/ 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla, yazılı bir kutlama mesajı yayınlayan Müstakil Sanayici İşadamları Derneği (MÜSİAD) Diyarbakır Önceki Dönem Şube Başkanı İsmail Özşanlı, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü, en samimi duygularıyla kutladık
Açıklamalarda bulunan MÜSİAD Diyarbakır Önceki dönem  Şube Başkanı İsmail Özşanlı, şunları söyledi: ‘Alın teri ile geçimini temin eden, emeği ile milli gelire katkılar sağlayan emekçi kardeşlerimizin gururla idrak ettikleri anlamlı bir günün içindeyiz. Helal kazanma derdinde olan emekçi kardeşlerimizin toplumumuzda yeri doldurulamaz derecede önemi var. 

Ülkemizin büyümesi, ilerlemesi ve hedeflerine ulaşmasında, emek ve alın terleriyle önemli pay sahibi olan işçi ve emekçi kardeşlerimizin, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü tebrik ediyorum. 


1 Mayıs, çalışanlar tarafından birlik, dayanışma ve haksızlıklara karşı mücadele günü olarak bütün dünyada kutlanırken, aynı zamanda çalışma hayatında yaşanan sorunların çözümüne ilişkin görüşlerin tartışılmasına da zemin hazırlamaktadır. 


1 Mayısların bütün dünyada ve ülkemizde toplumsal barışı ve sağduyuyu güçlendiren bir bayram olarak yer alması en içten temennimizdir. 

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü en kalbi duygularımla kutluyor, Yüce Rabbim’den, başta vatanımız ve İslam dünyası olmak üzere, bütün dünyada, kara bulutların dağıldığı, bulaşıcı hastalıklar, savaşlar ve zulümlerin sona erdiği, sağlık, mutluluk ve huzur dolu günler ihsan eylemesini niyaz ediyoruz’.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.